Alles is overzichtelijk en snel met ruime keuze in betaalmogelijkheden. Wel gek dat shirts als boxspring of furry hondenmand werden aangeduid, maar maat en prijs klopten wel, dus ik verwacht de shirts... Ver mais
De maattabellen op hun site was een grote hulp voor mij (ik bezocht vele webwinkels waar deze ontbreken). Tot mijn verrassing verkochten ze de maat die ik heel moeilijk vind, in de winkels of onlin... Ver mais
Vroeger altijd zeer tevreden met Mona-Mode.goede service / kwaliteit … Een grote bestelling voor mijn schoonmoeder die in verzorging huis woont geplaatst. Na 2 weken nog steeds niets ontvangen . Op... Ver mais
Het enige nadeel is dat je niet kon kiezen voor dichtstbijzijnde afhaalpunt. Bij bezorging wijzigen kan je alleen kiezen voor AFHAALPUNT ver weg. Bij bezorging gemist ( dit gebeurt regelmatig als... Ver mais
Op zoek naar stijlvolle dameskleding van uitstekende kwaliteit?. Bestel gemakkelijk online bij MONA mode.
Industriestraße 20, D-76684, Östringen, Alemanha
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
4 maanden heeft het geduurd voor dat ik wat hoorde over mijn retour. Het t-shirt was van slecht kwaliteit en mocht het terug sturen. Ze waren met het terug sturen het pakket zelf kwijt geraakt. Eindelijk kreeg ik wat te horen over mijn geld, word het op een klanten rekening gestort en zo nog steeds nog mijn geld niet terug. Ik weer bellen krijg ik eindelijk iemand aan de lijn, word ik na 1 minuut gewoon opgehangen. En ze bellen ook niet terug! Wat een slechte maar zeer slechte zaak!

Resposta da MONA Nederland
Ik krijg om de haverklap modebladen van dit bedrijf. Ik heb al tig x aangegeven dat ik daar niet van gediend ben. Met mooie beloftes, dat ik hun ongevraagde reclame niet meer zou krijgen zit er steevast om de haverklap zo'n dik boek in mijn brievenbus.
Zwaar irritant.

Resposta da MONA Nederland
1 ster is nog teveel. Mensen niks bestellen hier. Ik heb BH.s gekocht retour gedaan. In februari. Ben er al drie maanden mee bezig. Nu zeggen ze dat ze retouren niet aan nemen. Nou ik heb bewijs dat ik ze retour gedaan heb. Als jullie het niet aan nemen dan is dat jullie probleem. Voor mij is het nu klaar. Maar onder tussen wiilen jullie mij tegemoet te komen dat ik wat ga bestellen met 50% korting...voor mij is het klaar contact gehad met klarna die regelt de betaling. Als mensen niet betalen. Maar goed ben er dus vanaf februari mee bezig drie maanden dus pppfff heb wel wat anders te doen....

Resposta da MONA Nederland
De artikelen waren in orde, communicatie met Mona beneden pijl. Krijg vanuit Duitsland berichtje. Reageer daarop en wordt vervolgens door Mona Nederland terechtgewezen op een arrogante manier. Telefonisch zijn ze ongeveer onbereikbaar.

Resposta da MONA Nederland
Terugbetaling van retour gestuurd artikel duurt behoorlijk lang.

Resposta da MONA Nederland
1 ster is nog teveel! Twee bh's besteld. Bij ontvangst bleken de cups heel klein te zijn met minuscule kussentjes erin. Dat drukt de borst plat en ziet er niet uit! Terugsturen blijkt niet te kunnen. Ik voel mij opgelicht door deze firma. Ze verkopen Chinese rommel die niet overeenkomt met Europese maten.
Nooit meer iets bij kopen!

Krijg een reactie

Resposta da MONA Nederland
Een bedrijf wat rijk wil worden over de rug van andere, retour sturen kan niet omdat ze de spullen zelf via het buitenland inkopen iets wat niet duidelijk vermeld staat!
Voor ons nooit meer en ik hoop dat jullie iets leu, doen met onze centen!

Resposta da MONA Nederland
Ik heb 4 bh’s besteld, was in de aanbieding 1+1 gratis. Blijkt de maat niet goed te zijn maar kan niet geretourneerd worden ondanks maar 1 uit de verpakking is gehaald. Dit staat nergens bij het artikel aangegeven dus lees de kleine lettertjes van de algemene voorwaarden! Als ik dit namelijk vooraf had geweten, had ik nooit deze aankoop gedaan.
Helaas kon er ook nergens in tegemoet worden gekomen en zit ik nu met 4 niet passende bh’s opgescheept. Wel kon er een kortingsbon van 50% worden gegeven voor een volgende aankoop maar als klant zal ik hier niets meer afnemen.

Resposta da MONA Nederland
Op 9 oktober een sjaal besteld. Na 2 weken gevraagd waar de sjaal blijft. Na 5 dagen antwoord. Mona wilde mijn klantnummer weten. Ik had alleen een factuurnummer. Met mijn naw-gegevens lijkt mij toch ook wel iets van de order terug te vinden. Weer 5 dagen wachten op antwoord. Inmiddels zijn we 5 dagen plus een week verder. Nog geen antwoord. Geen webshop om iets te kopen als je iets snel nodig hebt.

Resposta da MONA Nederland
1....Heb al een modeblad geretourneerd.
2....Heb al telefonisch contact opgenomen
3....Heb al een e-mail gestuurd
Drie pogingen om mij uit hun adressenbestand verwijderd te krijgen.
Het lukt me niet !! Iemand nog tips ??

Resposta da MONA Nederland
Over dit bedrijf zijn nog niet veel reviews te vinden, dus ik vond het een risico om te bestellen. Echter, de laarsjes waren er binnen 3 dagen. Lage prijs, prima kwaliteit en pasvorm. Aanrader wat mij betreft.

Twee jasjes besteld na 5 dagen ontvangen ziet er goed uit

Resposta da MONA Nederland
Onbetrouwbaar bedrijf om met de deur in huis te vallen.
> 6 weken na annuleren bestelling (omdat deze na 3 weken nog niet geleverd was) heb ik nog steeds mijn geld niet terug. Ondanks beloftes per email.
Wat schieten ze ermee op... een tevreden klant komt terug.

Resposta da MONA Nederland
Ik ben op zoek naar elegante kleding ivm een speciale gelegenheid. Bestel voor de eerste keer bij mona-mode. Een mooie blouse met een 7/8 stretch broek. het is er binnen 2 dagen. En ik ben er heel blij mee. staat erg leuk en ook goede kwaliteit.

Resposta da MONA Nederland
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.