MONA Nederland Avaliações 116

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Alles is overzichtelijk en snel met ruime keuze in betaalmogelijkheden. Wel gek dat shirts als boxspring of furry hondenmand werden aangeduid, maar maat en prijs klopten wel, dus ik verwacht de shirts... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De maattabellen op hun site was een grote hulp voor mij (ik bezocht vele webwinkels waar deze ontbreken). Tot mijn verrassing verkochten ze de maat die ik heel moeilijk vind, in de winkels of onlin... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vroeger altijd zeer tevreden met Mona-Mode.goede service / kwaliteit … Een grote bestelling voor mijn schoonmoeder die in verzorging huis woont geplaatst. Na 2 weken nog steeds niets ontvangen . Op... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Het enige nadeel is dat je niet kon kiezen voor dichtstbijzijnde afhaalpunt. Bij bezorging wijzigen kan je alleen kiezen voor AFHAALPUNT ver weg. Bij bezorging gemist ( dit gebeurt regelmatig als... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Compras e Moda

Op zoek naar stijlvolle dameskleding van uitstekende kwaliteit?. Bestel gemakkelijk online bij MONA mode.

Informações de contato

3,1

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

116 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

4 maanden heeft het geduurd voor dat ik…

4 maanden heeft het geduurd voor dat ik wat hoorde over mijn retour. Het t-shirt was van slecht kwaliteit en mocht het terug sturen. Ze waren met het terug sturen het pakket zelf kwijt geraakt. Eindelijk kreeg ik wat te horen over mijn geld, word het op een klanten rekening gestort en zo nog steeds nog mijn geld niet terug. Ik weer bellen krijg ik eindelijk iemand aan de lijn, word ik na 1 minuut gewoon opgehangen. En ze bellen ook niet terug! Wat een slechte maar zeer slechte zaak!

1 de agosto de 2022

Beste mevrouw,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review.

Wij kunnen ons voorstellen dat dit geen fijne ervaring is.
Uiteraard is het niet de bedoeling dat het telefoongesprek verbroken wordt.
Hiervoor bieden wij u onze welgemeende excuses aan.
U geeft aan dat u uw geld nog niet heeft terugontvangen.
Graag kijken wij dit voor u na.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik krijg om de haverklap modebladen van…

Ik krijg om de haverklap modebladen van dit bedrijf. Ik heb al tig x aangegeven dat ik daar niet van gediend ben. Met mooie beloftes, dat ik hun ongevraagde reclame niet meer zou krijgen zit er steevast om de haverklap zo'n dik boek in mijn brievenbus.
Zwaar irritant.

26 de março de 2022

Beste mevrouw de Kramer,

Bedankt voor uw beoordeling.

Het mag niet de bedoeling zijn dat u nog reclame van ons ontvangt, terwijl u ons heeft gevraagd uw gegevens uit ons systeem te verwijderen.
We kijken graag voor u na of er iets mis is gegaan bij het verwerken van uw verzoek.
Hiervoor ontvangen wij graag uw klantnummer of adresgegevens.
Zou u dit willen mailen naar webcare@mona-mode.nl?

Alvast bedankt.

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel. Mensen niks bestellen hier. Ik heb BH.s gekocht retour gedaan. In februari. Ben er al drie maanden mee bezig. Nu zeggen ze dat ze retouren niet aan nemen. Nou ik heb bewijs dat ik ze retour gedaan heb. Als jullie het niet aan nemen dan is dat jullie probleem. Voor mij is het nu klaar. Maar onder tussen wiilen jullie mij tegemoet te komen dat ik wat ga bestellen met 50% korting...voor mij is het klaar contact gehad met klarna die regelt de betaling. Als mensen niet betalen. Maar goed ben er dus vanaf februari mee bezig drie maanden dus pppfff heb wel wat anders te doen....

7 de maio de 2021

Beste mevrouw Klooster,

Wij begrijpen dat het niet prettig is als uw retour niet wordt aangenomen.

Een retour nemen wij in de meeste gevallen aan en wordt binnen twee uiterlijk drie weken verwerkt. Voor meer informatie over het retourneren verwijs ik u door naar de volgende link: https://www.mona-mode.nl/k/ruilen-en-retourneren/

Omdat u aangeeft de bestelling met Klarna heeft betaald vermoeden wij dat u uw bestelling niet bij Mona Mode heeft besteld maar bij een andere webshop met een soortgelijke naam, deze betaaloptie is bij ons niet mogelijk.

Indien u de bestelling wel geplaatst heeft via www.mona-mode.nl ontvangen we graag uw klantnummer en/of volledige gegevens zodat wij meer informatie over het retourneren aan u kunnen doorgeven. U kunt deze gegevens versturen naar webcare@mona-mode.nl.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Belerende communicatie

De artikelen waren in orde, communicatie met Mona beneden pijl. Krijg vanuit Duitsland berichtje. Reageer daarop en wordt vervolgens door Mona Nederland terechtgewezen op een arrogante manier. Telefonisch zijn ze ongeveer onbereikbaar.

10 de abril de 2021

Beste Tracy,

Wij kunnen ons goed voorstellen dat het niet prettig is als u het gevoel heeft dat wij onbereikbaar zijn voor communicatie. Dit gevoel willen wij niet aan u meegeven en we vinden het spijtig om dit van u te vernemen. Wegens drukte op dit moment kan u een langere wachttijd aan de telefoon hebben dan u van ons mag verwachten, onze welgemeende excuses daarvoor. Graag kijken wij na wat er precies is gebeurd. Om dit te kunnen doen, ontvangen wij van u graag uw postcode, straatnaam en huisnummer. Zou u dit willen mailen naar webcare@mona-mode.nl? Wij helpen u graag verder. Alvast bedankt!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Terugbetaling van retour gestuurd…

Terugbetaling van retour gestuurd artikel duurt behoorlijk lang.

4 de abril de 2021

Beste mevrouw spaan,

Bedankt voor uw beoordeling.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat het niet prettig is als uw retour nog niet is verwerkt. Een retour duurt normaal gesproken ongeveer twee weken om te ontvangen en te verwerken, maar dit kan nu in verband met drukte door de corona crisis langer duren. Wij doen ons best om uw retour zo snel mogelijk te verwerken en bieden onze excuses aan voor het ongemak. Zodra uw retour volledig is verwerkt, ontvangt u van ons een retoursbevestiging en wordt het betaalde bedrag aan u teruggestort.

Graag bekijken wij de situatie voor u na. Graag ontvangen wij uw klantnummer of volledige adres gegevens deze gegevens kunt u sturen naar webcare@mona-mode.nl.

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel! Twee bh's besteld. Bij ontvangst bleken de cups heel klein te zijn met minuscule kussentjes erin. Dat drukt de borst plat en ziet er niet uit! Terugsturen blijkt niet te kunnen. Ik voel mij opgelicht door deze firma. Ze verkopen Chinese rommel die niet overeenkomt met Europese maten.
Nooit meer iets bij kopen!

26 de janeiro de 2021

Beste mevrouw Wellerdieck,

Dank u wel voor het plaatsen van uw review.

Als u via onze website www.mona-mode.nl besteld, heeft u de artikelen altijd veertien dagen op zicht. Mocht de bestelling onverhoopt niet naar wens zijn, mag u dit binnen veertien dagen kosteloos retourneren via DHL. Voor meer informatie over het retourneren verwijs ik u door naar de volgende link: https://www.mona-mode.nl/k/ruilen-en-retourneren/

Omdat u aangeeft de bestelling niet te kunnen retourneren, vermoeden wij dat u uw bestelling niet bij Mona Mode heeft geplaatst, maar bij een andere webshop met een soortgelijke naam die het door u genoemde retourbeleid hanteert.

Beste mevrouw Balfoort,

Bedankt voor uw review.

Op elke bestelling die geplaatst wordt bij www.mona-mode.nl heeft u recht op 14 dagen bedenktijd. In deze periode kunt u kosteloos ruilen of retourneren via DHL. Meer informatie hierover kunt u vinden via https://www.mona-mode.nl/k/ruilen-en-retourneren/

Wij vermoeden dus dat u uw bestelling niet bij Mona Mode heeft geplaatst, maar bij een andere webshop met een soortgelijke naam die het door u genoemde retourbeleid hanteert.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Rijk over de rug van andere

Een bedrijf wat rijk wil worden over de rug van andere, retour sturen kan niet omdat ze de spullen zelf via het buitenland inkopen iets wat niet duidelijk vermeld staat!
Voor ons nooit meer en ik hoop dat jullie iets leu, doen met onze centen!

14 de janeiro de 2021

Goedemiddag mevrouw Lormans,

U geeft aan dat u bent geïnformeerd dat onze artikelen niet direct vanuit Mona Mode afkomstig zijn en dat u daardoor geen gebruik kunt maken van uw retourrecht.

Als u bij Mona Mode een bestelling plaatst worden de artikelen wel degelijk direct vanuit ons magazijn aan u geleverd. Wij zijn dus geen tussenpartij die namens u een bestelling plaatst bij een ander bedrijf. Tevens heeft u een zichttermijn van veertien dagen. Mocht de bestelling onverhoopt niet naar wens zijn, dan heeft u het recht om de artikelen binnen het zichttermijn van veertien dagen kosteloos te retourneren via DHL.
De voorwaarden van het retour sturen kunt u terugvinden op onze website of via de volgende link:

Wij herkennen ons om de bovenstaande redenen niet in uw verhaal, daarom zoeken we graag uit wat er precies is gebeurd. Hiervoor ontvangen wij graag uw postcode, straatnaam en huisnummer.

Zou u dit alstublieft willen mailen naar webcare@mona-mode.nl?

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lees de kleine lettertjes om teleurstelling te voorkomen.

Ik heb 4 bh’s besteld, was in de aanbieding 1+1 gratis. Blijkt de maat niet goed te zijn maar kan niet geretourneerd worden ondanks maar 1 uit de verpakking is gehaald. Dit staat nergens bij het artikel aangegeven dus lees de kleine lettertjes van de algemene voorwaarden! Als ik dit namelijk vooraf had geweten, had ik nooit deze aankoop gedaan.
Helaas kon er ook nergens in tegemoet worden gekomen en zit ik nu met 4 niet passende bh’s opgescheept. Wel kon er een kortingsbon van 50% worden gegeven voor een volgende aankoop maar als klant zal ik hier niets meer afnemen.

12 de janeiro de 2021

Beste mevrouw,

Wij kunnen goed begrijpen dat het niet prettig is als een artikel niet geretourneerd kan worden. Echter, heeft u bij Mona alle artikelen na ontvangst 14 dagen op zicht. Binnen de 14 dagen heeft u de tijd om te besluiten om de artikelen te behouden of om de artikelen kosteloos aan ons te retourneren, daarom gaan wij graag na wat er precies is gebeurd. Om dit te kunnen doen, ontvangen wij van u graag uw postcode, straatnaam en huisnummer. Zou u dit willen mailen naar webcare@mona-mode.nl? Alvast bedankt!

Op 9 oktober een sjaal besteld

Op 9 oktober een sjaal besteld. Na 2 weken gevraagd waar de sjaal blijft. Na 5 dagen antwoord. Mona wilde mijn klantnummer weten. Ik had alleen een factuurnummer. Met mijn naw-gegevens lijkt mij toch ook wel iets van de order terug te vinden. Weer 5 dagen wachten op antwoord. Inmiddels zijn we 5 dagen plus een week verder. Nog geen antwoord. Geen webshop om iets te kopen als je iets snel nodig hebt.

1 de novembro de 2020

Beste heer/mevrouw,

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u het niet prettig vindt als de sjaal een langere levertijd heeft dan u verwacht. Graag gaan wij na wat er precies is gebeurd en wat de status van het pakket op dit moment is. Om dit te kunnen doen, hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Zou u uw postcode, straatnaam en huisnummer willen mailen naar webcare@mona-mode.nl alstublieft?

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wil maar één ding..uit hun adressenbestand !

1....Heb al een modeblad geretourneerd.
2....Heb al telefonisch contact opgenomen
3....Heb al een e-mail gestuurd
Drie pogingen om mij uit hun adressenbestand verwijderd te krijgen.
Het lukt me niet !! Iemand nog tips ??

29 de setembro de 2020

Beste meneer/mevrouw,

Wij begrijpen dat het niet prettig is als u onze catalogi nog ontvangt.
Graag bekijken wij wat de situatie op dit moment is.
Hiervoor ontvangen wij graag uw postcode, straatnaam en huisnummer.

Zou u dit alstublieft willen mailen naar webcare@mona-mode.nl?

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima ervaring, mooie laarsjes, goede pasvorm

Over dit bedrijf zijn nog niet veel reviews te vinden, dus ik vond het een risico om te bestellen. Echter, de laarsjes waren er binnen 3 dagen. Lage prijs, prima kwaliteit en pasvorm. Aanrader wat mij betreft.

26 de setembro de 2020

Beste heer/mevrouw,

Wij willen u ontzettend bedanken voor uw eerlijke, positieve beoordeling! Wij stellen de complimenten erg op prijs en wij hopen u nog veel langer van dienst te mogen zijn.

Het MONA team.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Twee jasjes besteld na 5 dagen…

Twee jasjes besteld na 5 dagen ontvangen ziet er goed uit

17 de maio de 2020

Beste meneer Berkenpas,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent.
Wij wensen u veel plezier met uw bestelling.

Team Mona-Mode

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Onbetrouwbaar bedrijf om met de deur in…

Onbetrouwbaar bedrijf om met de deur in huis te vallen.
> 6 weken na annuleren bestelling (omdat deze na 3 weken nog niet geleverd was) heb ik nog steeds mijn geld niet terug. Ondanks beloftes per email.
Wat schieten ze ermee op... een tevreden klant komt terug.

4 de julho de 2019

Beste mevrouw de Bruine,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.

We kunnen ons voorstellen dat dit geen fijne ervaring is. Vanaf het moment van de annulering kunt u het bedrag binnen tien werkdagen terug verwachten. Omdat u aangeeft dat u het nog niet heeft gehad, kijken wij graag voor u na wat er aan de hand is. Hiervoor hebben wij uw klantnummer en/of volledige adresgegevens nodig. Deze kunt u versturen samen met een korte omschrijving van uw klacht naar webcare@mona-mode.nl.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben op zoek naar elegante kleding…

Ik ben op zoek naar elegante kleding ivm een speciale gelegenheid. Bestel voor de eerste keer bij mona-mode. Een mooie blouse met een 7/8 stretch broek. het is er binnen 2 dagen. En ik ben er heel blij mee. staat erg leuk en ook goede kwaliteit.

23 de fevereiro de 2019

Beste Shelagh,

Wat fijn dat u zo tevreden bent met de kleding, dat vinden wij natuurlijk erg leuk om te lezen! Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

het Mona Mode team

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.