Jeg bestilte en bok som på nettsiden sto var på nettlager. Etter en uke har jeg verken hørt fra posten eller norli om pakken min har ankommet postens terminal eller i det hele tatt er sendt. Har prøvd... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bestilte en bok som var på nettlager og skulle sendes innen 1-2 virkedager. En uke senere får jeg mail om at boken visstnok ikke er på lager og at bestillingen min derfor kanselleres. Ikke har de oppd... Ver mais
Jeg bestilte to bøker. De sendte en riktig bok og en feil bok. Etter å ha reklamert på nett for seks dager siden har jeg enda ikke fått svar. Noe telefonnummer som det lar seg gjøre å henvende seg på... Ver mais
Var på Norli bokhandel på Rygge Storsenter i dag. Har vel aldri følt meg så til bryderi for de ansatte. De var opptatt med å henge opp skolesekker, og da jeg gikk bort til de, bare så de på meg. Jeg s... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Norli er en ordentlig bokhandel. Hos oss finner du bøkene du ønsker deg - nesten uansett hva du liker best. Vi har over 190 butikker fordelt over hele landet og hos oss finner du det store utvalget og alltid mange gode tilbud.
Informações de contato
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
De sendte ikke sporingsnummer
De sendte ikke sporingsnummer, eller beskjed om at pakken var sendt. Fikk ikke varsel om at pakken ble sendt tilbake til Norli. De kan ikke sende meg pakken på nytt, da må jeg gå nn og bestille selv. Dårlig service.
Den fantastiske bussen
Den fantastiske bussen. Bestilte bok å ble trukket på vipps, fikk ordrebekreftelse fra nettbutikk. Gikk flere dager, så fikk jeg melding om at boken ikke kunne fås før om 2 mnd. da er det opplag 2 som ikke er aktuelt. Det står fortsatt at de har boken på nettbutikk å 55 butikker. 1 uke etter de bekrefter de ikke har. Det er å holde kunder for narr. Det er ikke bøker på lager. De trekker fra vipps å holder disse til du avbestiller. Må gjøres på e-post da dette useriøse firmaet ikke har kundeservice på tlf på nettbutikk. Styr unna om du vil ha det du bestiller. Til å med de som jobber i butikkene sier det er et stort problem, de blir skjelt ut av kunder som ikke får hjelp.
STYR UNNA
STYR UNNA! Ingen kundeservice, ingen tlf, bare mail om at de har mye å gjøre. Betalte og bestilte bok 23Febr. Ventet og ingen bok kom. Fant mail og etterlyste boka. Fikk beskjed om at den ikke var på lager(??!)Ba om å pengene tilbake. Har enda ikke sett noe til dem idag 13.Mars. Hadde jeg visst at nettbutikken er som dette hadde jeg ALDRI bestilt boka, som forøvrig lå inne på lager i nettbutikken! Slurv!
Vil ellers si at de fysiske butikkene er helt ok. Det er bare nettbutikken jeg synes er dårlig.
Bestilling 19.02
Bestilte bibelen min 19.02. Fikk beskjed at den sendes innen 1-2 virkedager. Den ankommet postkasse 26.02 , ca 1 en uke etter bestilling. Fornøyd med at det ikke tok veldig lang tid.
Godt utvalg og gode kampanjer
Godt utvalg, får inn bøker kjapt. Gode kampanjer, spesielt for oss som liker engelske bøker.
Hender det tar mye lengre tid enn det står å sende boken, har skjedd to ganger. Tok kontakt den ene gangen, og da svarte de ikke på henvendelsen min før boken var sendt (lenge etter svarfrist). Har også mottatt skadet bok, men da fikk jeg mulighet til å returnere eller rabatt på boka - grei løsning.
Ikke til å stole på
Forhåndsbestilte en limited edition bok. Dessverre mottok ikke norli antallet de hadde planlagt så ordren min ble kansellert(flere dager etter at den skulle vært sendt). Da var boken utsolgt alle steder og er ikke mulig å få tak i noe sted med mindre jeg bruker 1200 kr på ebay...
Ikke mottatt bok
Bestilt bok 25.januar.Status vare på lager. Det står 1-2 dagers behandlingstid. Den har ikke kommet nå 5.februar, det er ingen sporingsnummer noe sted og ikke noe telefonnummer å ringe til. Basert på resten av kommentarene her skjønner jeg at det ikke kan forventes noe i nærmeste fremtid heller, om enn i det hele tatt. Det er synd da dette var en bursdagsgave.
Umulig å få kontakt med kundeservice!!
Ubrukelig returpolicy
Snakk om klimabevisst der en ikke kan returnere bøker kjøpt på nett i butikk. Her må en heller betale selv fra egen lomme for å sende tilbake.
Bok ikke mottatt
Bestilte to bøker 16.januar, på begge sto det oppført «På nettlager, sendes innen 1-2 virkedager». Ettersom disse ble bestilt utenom perioder som black week eller i førjulsstria, tenkte jeg det ville gå fort. Den ene boka er mottatt, men den andre står fortsatt med status «behandles». Det står fortsatt «sendes innen 1-2 dager» på boka, så skjønner ikke helt hvorfor. Sendte mail til kundeservice for over en uke siden, fortsatt ikke noe svar.
Tungvint og dyr retur
Norli gjør det så vanskelig som mulig å returnere. Mye styr med utskrifter og at man må kontakte kundeservice, og porto koster fort 110. Boken jeg hadde bestilt feil kostet 179. Man kan heller ikke returnere i butikk, kun bytte til noe annet. Anbefaler å heller bestille fra andre bokhandlere med bedre returmuligheter.
Styr unna!!!!!
Styr unna!!!!!! ANBEFALES IKKE!!!
Bestilte og betalte for en bok i deres nettbutikk i november 2024 og har pr. dags dato 29.januar 2025. Ikke mottatt boken. To måneder har gått…
Får ikke kontakt med Nordli kundeservice pr. email da det stadig oppstår feil når skal sende… og tlf kundeservice har de jo selvfølgelig ikke. Jeg kommer IKKE til å handle fra Nordli igjen!
Sendte en bok i retur for 1,5 mnd…
Sendte en bok i retur for 1,5 mnd siden. Med spørsmål om de kunne sjekke opp i dette fikk jeg til svar «Vi har dessverre ikke mottatt returen, men siden det ble så voldsomt mye styr og tok så tid for deg dette har jeg likevel refundert deg for returen. Får bare stole på at den er på vei.
Latterlig.
Dårlig innpakning
Boken ble sendt fra fjernlager så eg forventet sen levering, men det eg ikke forventet var at boken lå rett oppi en ikke-tett papp eske, absolutt ingen plastbeskyttelse på verken boken eller innpakningen, det er vått og surt ute i Januar, pappen var allerede begynt å bli våt, flaks at eg var raskt bort til postkassa..
Tilsendt feil bøker, kundeservice svarer ikke
Fikk tilsendt feil bøker av Norli. Kontaktet kundeservice, og har fremdeles ikke fått svar etter 10 dager:(
Horrible service
Horrible service. I haven’t received my book, and it hasn’t been sent and it’s been almost two weeks. It says that it should take up to 2 days for them to send it but that’s some bs. I send a mail to customer service last week, and i’ll probably have to wait an eternity for them to respond. Worst service i’ve ever experienced.
Kundeservice eksisterer ikke
Jeg har fortsatt IKKE mottatt min bestilling av 27 november 2024, selvom den er registrert som «delvis sendt» hva nå DÉT skal bety. Både bestillingen og frakt er betalt.
NULL respons fra kundeservice på alle etterlysnings e-postene som jeg har sendt. IKKE ET ORD.
Respektløst behandling av meg som kunde; Norli Bokhandel burde skamme seg.
Går for seint
Eg la ein bestiling denne dagen. Nå har ikkje fått boka eller bare at det står fast på bestiling er bestilt frå posten sånn har vært i 1 mnd snart. Og da skulle 2-6 dager levering tid. Svare heller ikkje på mail. Så eg kommer aldri mer til handel hos dem på nett.
The worst service EVER!
The worst service EVER!! Ordered a book to be delivered home, the website says 1-2 days to send. A week later it’s not even sent and no telephone number to chase, just a useless online form which I’ve now sent twice and got no response to either of them. Asked for a refund now and goodness knows how long that will take.
Helt elendig. Styr unna Norli.
Bestilte to bøker 24.desember og har fremdeles ikke mottatt oppdateringer angående bestillingen. Jeg har prøvd å kontakte kundeservice i over en hel uke, og har fremdeles ikke mottatt noe svar. Hva er dette for noe tull? Forsinket bestilling, ingen informasjon angående sporing og ingen å snakke med heller. For å gjøre det bedre, hvis du ønsker å returnere varen så må du også ta kontakt med Norli's fantastiske ikke eksisterende kundeserivce på mail :)
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.