Norli Bokhandel Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en bok som på nettsiden sto var på nettlager. Etter en uke har jeg verken hørt fra posten eller norli om pakken min har ankommet postens terminal eller i det hele tatt er sendt. Har prøvd... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte en bok som var på nettlager og skulle sendes innen 1-2 virkedager. En uke senere får jeg mail om at boken visstnok ikke er på lager og at bestillingen min derfor kanselleres. Ikke har de oppd... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte to bøker. De sendte en riktig bok og en feil bok. Etter å ha reklamert på nett for seks dager siden har jeg enda ikke fått svar. Noe telefonnummer som det lar seg gjøre å henvende seg på... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Var på Norli bokhandel på Rygge Storsenter i dag. Har vel aldri følt meg så til bryderi for de ansatte. De var opptatt med å henge opp skolesekker, og da jeg gikk bort til de, bare så de på meg. Jeg s... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Mídia e Editoração

Escrito pela empresa

Norli er en ordentlig bokhandel. Hos oss finner du bøkene du ønsker deg - nesten uansett hva du liker best. Vi har over 190 butikker fordelt over hele landet og hos oss finner du det store utvalget og alltid mange gode tilbud.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

58 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nå har kundeservice fulgt opp saken.

17.01.25 Nå har kundeservice fulgt opp saken, så alt er i orden.

Bestilte en bok den 16.12. Fikk bekreftelse på kjøpet og byttekort den 17.12. Fikk sporingsnr. I sporingsappen får jeg beskjed om at boka ikke er levert inn til posten ennå, 10.jan. Har sendt melding til Norli og fått automatisk bekreftelse på at den er mottatt. Men ingen oppfølging av saken fra Norli.
Boka var en julegave, og nå lurer vi veldig på når den kommer.

10 de janeiro de 2025

Elendig service

Elendig service, umulig å få noen der i tale. Bestilte en bok 28. desember. Fikk kvittering 1.januar med beskjed om at de gjør varen klar for forsendelse. Dagen etter får jeg en sporingskode i Posten-appen. Siden har jeg ikke hørt noe. Når jeg forsøker å spore sendingen i appen finnes den ikke lenger. Styr unna Norli på nett.

8 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg kjøpte en vare som var på lager…

Jeg kjøpte en vare som var på lager 13. Desember. De tok pengene med en gang, men mer hørte jeg ikke, og på nettet stod det bare "Orderen behandles" helt frem til 7.Januar hvor den plutselig ble sendt. Ingen hjelp å få hos kundeservice som fortsatt ikke har svart på min henvendelse. Så dårlig kundeservice har jeg ikke opplevd på lenge, de gidder ikke ha en enkel hjelpe chat en gang. Kommer aldri til å handle der igjen. Gikk lenge og ikke ante om jeg ville få produktet jeg hadde betetalt for eller ikke. De skrev jo selv at varer på lager,som ble bestilt før 16. Burde være levert til julaften.

13 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ikke stol på leveringstidene!

Bestilte to bøker den 6. desember som var meningen skulle være julegaver. "Sendes innen 1-2 virkedager" sto det på hjemmesiden og i kvitteringen for betalingen. Ingen av bøkene nådde frem til jul, og den ene har jeg ennå ikke mottatt her en måned senere.

6 de janeiro de 2025

Advarsel: Handle ikke hos Norli

Bestilte 10. desember en bok som skulle være julegave. Har ikke fått boka, og heller ikke (4. jan) hørt noe som helst fra Norli, men de har fa.. meg reservert pengene på min VIPPS-konto.
Har purret kundeservice før jul, men heller ikke noe svar der.
Ingen vits i å handle hos Norli, bruk heller pengene på noe fornuftig.

4 de janeiro de 2025

Bestilt en bok 9.12

Bestilt en bok 9.12. og fikk beskjed den var på vei med sporingsnummer. Posten sider de venter på levering fra Norli. Skrevet til Kundeservice og har ikke hørt et ord. Elndig kundeservice og umulig å få et fornuftig svar fra dem.

3 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fraråder å handle på nett hos Norli!

Jeg bestilte en rekke varer på nett i god tid før jul (29. november). Bestillingen ble delt opp i intet mindre enn 7 ordre, hvorav brorparten fortsatt ikke er kommet frem (januar 2025), til tross for at nettbutikken garanterer leveringstid på 2-5 virkedager.

Sjokkerende dårlig kundebehandling i etterkant. Det er kun mulig å ta kontakt via skjema på nett, og disse henvendelsene besvares ikke. Surt å ha lagt ut flere tusen for varer man ikke får, og å heller ikke få refundert beløpet.

3 de janeiro de 2025

Dårlig kundeservice

Posten har fått beskjed fra avsenderen om at en pakke er på vei den 10.desember 2024. Inntil nå det er fortsatt på vei. Elendig kundeservice da svarer de ikke på epost!

Oppdatering.

Fikk boka 7.januar. Men aldri svar fra deres kundeservice.

2 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tydelig at Norli har utfordringer med…

Tydelig at Norli har utfordringer med både logistikk og kundeservice, men hva med å faktisk ta ansvar? Bestilte fire bøker 1. desember som skulle være julegaver. Kun én av disse har ankommet (kom 20. desember). I tillegg har jeg mottatt en bok som jeg absolutt ikke har bestilt, men som var ment til en helt annen Norli-kunde. Sendte en henvendelse til Norli kundeservice 17. desember med informasjon om at jeg på det tidspunktet fortsatt manglet alle bøkene mine, men har jeg hørt noe tilbake? Overhodet ikke! Mangelen på respons, og den manglende kundeservicen hos Norli generelt, er virkelig forbløffende dårlig. Når de erkjenner i VG at de har hatt leveringsproblemer og ikke minst problemer med at enkelte kunder har mottatt feil bøker, så er det vel på tide å oppbemanne kundeservice fremfor å stikke hodet i sanden og håpe at problemet løser seg av seg selv... Min siste bok hos Norli er bestilt. Gå heller andre steder!

29 de dezembro de 2024

Håpløst Norli

Bestilte fire bøker fra Norli 1 desember.
Fikk beskjed om at de skulle levere først to bøker og så skulle de leverer de to siste bøkene.
Det ble lagt til en levering i post appen min som var de to første bøkene.
De venter jeg på enda, skjer ikke noe i appen. Kun venter på levering fra Norli.

En bok ble levert ca 16 desember.
Siste boken vet jeg ikke når de har planer om å levere til meg. Og Norli svarer meg heller ikke når jeg kontakter dem via skjemaet på nettsiden deres.

Dette er er så flaut for Norli. At de ikke går ut med informasjon til kundene sine når de har fått uventede utfordringer med levering. At media er de som nevner problemene dems først. Og at de skylder på black week og jula for at de ikke kan holde unna. Haha, akkurat som at jula og black week ikke er sesong som treffer hvert år. At de ikke klarer å forberede seg til sesongen er jo latterlig. Ledelsen i Norli er en gjeng som har manglende evne til å drive forretning rett og slett.

1 de dezembro de 2024

Bestilte bøker (julegaver) 1.desember

Bestilte bøker (julegaver) 1.desember, men de er fortsatt ikke innlevert 20.desember. Eneste måten å komme i kontakt med Norli på er gjennom et kontaktskjema på siden deres. Sendte en mail i begynnelsen av forrige uke, men har fortsatt ikke fått svar. Ingen telefonnummer eller svar i sosiale medier.. Dette er håpløst! Velg "hent i butikk" hvis du vurderer å handle hos Norli.

1 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Her er det bare ett råd og gi, styr langt, langt unna denne bedriften!

Sender ikke varene men sender faktura via Klarna

Bestilte dessverre to bøker hos Norli som skulle være julegaver, den 9. desember.
11. desember har de bestilt sending og sendt faktura, men ikke sendt varene..
Det er ikke mulig å få kontakt via kundeservice.

Norli hadde i 2023 et årsresultat på NOK 59 115 000, og daglig leder Johan Baklund tok ut en lønn på 2 374 000.
Det er trist at det går an å tjene så mye penger på å gi blaffen i sine kunder.

Her er det bare ett råd og gi, styr langt, langt unna denne bedriften!

11 de dezembro de 2024

Styr unna!

Samme problem som de fleste andre her. Bestilte 4 bøker 9. desember som alle var på lager med levering 1-2 dager. Betalte og fikk melding fra posten 11. desember at de var registrert, men ikke innlevert. I dag er det 20. desember, og de er fremdeles ikke innlevert!
Kundeservice svarer ikke på eposter og julepresangene kommer ikke frem til jul.
De har opplagt ikke et system som fungerer og elendig kundeservice.
Styr unna og bestill heller fra noen andre!

9 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kjøpte 6 bøker, fått 2...

Kjøpte 6 bøker 6 des. Står på nettsiden at alle er sendt, men har kun fått 2. På den ene forsendelse med 1 bok, står vekt 2,4kg. Pakken veier 0.5kg... Ikke svarer de på henvendelser så nå må jeg ut å handle alt på nytt.

20 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en bok i siste uka i…

Jeg bestilte en bok i siste uka i november som ifølge nettsidene hadde Norli på lager (levering i 2-4 virkedager). Leveringen derimot tok nesten 4 uker og jeg fylte ut kontaktskjemaet 2 ganger for å etterlyse pakken. Svaret jeg fikk etter flere dagers venting var at det hadde vært forsinkelser med vareleveranser fra England grunnet black week. Jeg hadde aldri bestilt fra dem dersom de opplyste om at de måtte få det levert fra utlandet. Dårlig informasjon og elendig kundeservice!

12 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte og betalte en gymbag med vipps…

Bestilte og betalte en gymbag med vipps 2 desember. Varen skal sendes innen 1-2 virkedager står det. Skjedde aldri noe. Sendte kundemelding og fikk svar i dag etter 7 dager om at bestilling var kansellert da det var tomt på lager og hos leverandør. Vil få refundert beløpet innen 10 virkedager. Denne beskjeden kommer først etter min henvendelse! Utrolig dårlig kundeservice.. Tilbakemelding: Kunne bestille igjennom levering fra butikk/eller klikk og hent. Eneste mulighet er klikk og hent + at det fortsatt står at den er på nettlager og sendes innen 1-2 virkedager. Har lagt inn ny bestilling med klarna og venter spent på hva som kommer til å skje.

19 de dezembro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais