Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leverte bil for reparasjon for kjølevæske lekasje hos snap drive bergen sentrum 30.07.2026. Har møtt vedkommende i skranken før, og han er så i møtekommende og hyggelig.Svarer på det du lurer på, og... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

STYR UNNA!! På PKK ga de meg anmerkning på noe som ikke var feil. Sikkert fordi de enten er inkompetente eller at de ville skvise mer penger ut av meg. Når jeg spurte om de ville rette feilen fik... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk arbeid gjort. Mekaniker stilte korrekte kritiske spørsmål til hva merkeverkstedet BOS Lørenskog listet som nødvendige utbedringer i sitt tilbud. En travers til nesten 20 000,- som ikke tr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hjelp ifm service. Ved bestilling søkte de opp og fant viktig service (reg reim) som måtte taes. Da de tok bilen inn så de flere feil og avbrøt og ringte så vi unngikk uforholdsmessig høy verkst... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Locadora de Carros
  2. Oficina de Automóveis
  3. Loja de Acessórios Automotivos
  4. Loja de Pneus

Informação fornecida por fontes externas variadas

Snap Drive AS er en egeneid verkstedskjede med 20 verksteder lokalisert i de største byene i Norge. Vi utfører service i henhold til fabrikkspesifikasjoner. Snap Drive gir 3 års garanti på deler og arbeide. Snap Drive er derfor et trygt verkstedvalg.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

4,1

Todas as avaliações

61 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Hold deg unna!

Hold deg unna!
Da de gjennomførte en EU-kontroll på bilen min noterte de "Rör er for sterkt korrodert" på tre bremserør. Da jeg fikk service på bilen var merkesverskstadens vurdering at det var en useriøs og ekstremt overdreven vurdering. For ikke å risikere kjøreforbud byttet jeg likevel bremserørene som kostet ca 6000 kr.
Unngå Snap Drive Majorstuen hvis du hater penger og tid

22 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har levert bilen til Snap driver…

Jeg har levert bilen til Snap driver Sandvika kl.08.00 på morgen for eu kontroll. De har ikke ringt meg til kl.15.30 bilen ble godkjent eller ikke. Jeg ringt selv til dem hva som skjer. Han sa at bilen er klar om 20 minutter og kom hente. Jeg gikk til Snap driver etter 20 minutter.Han sa at bilen er ikke godkjent. Skilt lysene funker ikke.
Jeg synes de er veldig useriøse u profesjonelle folk er på Sandvika Snap driver. Jeg har levert bilen kl 08 00 på morgen til kl. 16 00 kunne ikke godkjent bilen min. Veldig dyrt verksted å fikse bilen. Hold dere unna fra Sandvika Snap driver verksted.

16 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Detta var en av det dyraste…

Detta var en av det dyraste bilverkstäder jag har varit på 2800 för en liten olje skjift på en liten bil. Nåt som kom fram när bilen var klar. Det skulle ta 30 minuter men jag fick vänta i en timme på bilen. Vill ni har bilen fixt för rimligt pris, aldrig kom till Snapdrive Mariero.

24 de julho de 2024

CrapDrive

CrapDrive. Lateste kontor medarbeiderne som finnes i Norge tror jeg. Dårlig service, dyre. De fleste andre er en mye bedre mulighet og antageligvis mye billigere. Ville styrt unna.

Brukte CrapDrive fordi de var kjent med bilen og jeg ønsket det enkelt. Men fy å dyre de er kontra andre og de er ikke nøye når de driver med arbeid.

Lager fort skade på bil og virker som de gjør slik at du må komme tilbake og fikse ting oftere. Prøvde bestille time til EU kontroll men disse late kaffedrikkerne måtte gjøre det vanskelig. Jeg ønsker ting enkelt og betaler gjerne for det. Finner meg et nytt verksted.

Anbefaler å styre unne CrapDrive.

11 de julho de 2024

UNNGÅ DETTE STEDET!

Da tiden kom for min første EU-kontroll, valgte jeg det nærmeste verkstedet og bestilte en plass kl. 09.00. Mannen bak pulten i resepsjonen opptrådte opptatt og viktig. Jeg dro hjem og holdt det travelt og ventet på at telefonen skulle komme og hente bilen min, da EU-kontrollen tar omtrent en time.
Jeg prøvde å kontakte dem på ettermiddagen, men ingen svarte. Det tok 6 timer før de ringte og forklarte at de hadde funnet en feil i innstillingene til en av frontlyktene mine, og de ville se om de hadde tid (2 timer) til å se på den, men det var sannsynlig at det måtte vent til i morgen. Da jeg prøvde å forklare at jeg trengte den bilen den kvelden og neste morgen, ble tonen nedlatende og måten han sakte gjentok at det måtte være i morgen, skjønte jeg at det allerede var etablert at jeg ikke var en prioritet, og de ville ringe meg dagen etter. Klokka 9 neste dagen ringte de meg og jeg hentet bilen, 25 timer etter å ha levert det. Jeg betalte mer enn det de hadde sagt på telefonen men jeg ønsket bare å krangle. Jeg håpet fortsatt at de hadde gjort en profesjonell og grundig jobb på verkstedet og tatt godt vare på min elskede bil. Hjertet mitt sank da jeg så det klemte ved siden av en vegg. Mannen ved pulten lo og sa at han ville ta den ut selv fordi parkeringsplassen var "veldig trang". Da jeg satt i bilen oppdaget jeg en innpakning ved dashbordet. Noen hadde spist en sjokoladedekket iskrem, typen som ofte smuldrer opp, i bilen min og latt innpakningen stå i full sikt. Mannen jeg fortalte det om det beklaget men lo "Ja, det er gutta!" Ta en pause men ikke spis ting som lager flekker i bilen til kundene! Hele opplevelsen føltes ubehagelig, uprofesjonell og det var dyrt i tillegg.

2 de julho de 2024

Ren svindel

Hadde bestilt PKK til min hybridbil, og fikk beskjed om at alle bremseskiver, klosser og ladekabel måtte byttes. Etter å ha lest hva andre skrev om Snap Drive Majorstuen dro jeg til NAF for etterkontroll dagen etter. De konkluderte med at bare skivene foran måtte byttes. De bak og ladekabel var helt ok

23 de abril de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Må innrømme at jeg føler meg lurt!!

Må innrømme at jeg føler meg lurt!!! Har hatt bilen min på EU kontroll på Snap Drive Rosenholm. Fikk beskjed om at det var feil og mangler for totalt 21000kr. Fikk dette fikset av en jeg kjenner til en billigere penge. Hadde bilen min på Snap Drive på etterkontroll og den ble IKKE godkjent da dem mente det var en ulyd i hjullageret. Dette ville koste 6700kr å fikse…
Jeg bestilte en ny etterkontroll hos NAF for å få en second opinion. Bilen ble GODKJENT!!!
Synes dette er svært skuffende, da jeg har trodd at Snap Drive var et seriøst firma. Men kommer dessverre aldri å ta en service eller EU kontroll hos Snap Drive igjen og heller ikke anbefale dem videre!

24 de maio de 2024

Snapdrive Tiller…

Kundemottaker på Snapdrive Tiller fortalte meg at det var så mye feil med bilen min, at denn ikke var verdt å reparere.
Han var grei, og tilbydd meg 5000, slik at jeg fikk igjen mer en vrakpant.
2 uker etterpå fant jeg bilen min på finn.no til 35000,-
Making til svindler skal man lete lenge etter!

15 de maio de 2024

Upålitelig service

Leverte bilen som avtalt en morgen til EU kontroll og service, ble fortalt at jeg kunne hente den samme ettermiddag. Etter to dager med telefoner og venting - hvor jeg stadig ble fortalt at jeg snart kunne hente den - måtte jeg til slutt ringe og FORLANGE å få bilen tilbake, da ingen feil var påvist på bilen. Da måtte de ha enda en time til å gjøre den klar - den hadde blitt stående på vent/nedprioritert...IKKE BRUK SNAPDRIVE MAJORSTUEN!!!

17 de abril de 2024

Booket time til service fredag 05.04

Booket time til service fredag 05.04, hos snapdrive strømmen, fordi bilen skulle selges lørdag 06.04. Leverte bilen kl 08. Kl 16 fikk vi beskjed at det ikke var gjort noe med bilen, da de fortsatt manglet oljen. Mistet da salget på bilen til 300.000 da service ikke var tatt som avtalt, pluss en feriedag jeg ikke fikk brukt til noe, da jeg ikke hadde bil. Vi fant ikke servicehefte i bilen, så måtte inn igjen på verkstedet som måtte lete for å finne det igjen. Utrolig uprofesjonelt!
Prisen vi fikk oppgitt på tlf var 3599.
Da jeg leverte bilen mandag kl 15 igjen, sa jeg at sh ligger i bilen, da de rotet bort det sist. Da skulle de huske å stemple det fikk jeg bekreftet. Da jeg hentet bilen igjen bad jeg om rabatt pga stort økonomisk tap for meg. "Fikk" da 10%. Prisen denne gangen var 3737! Altså blitt dyrere fra fredagens pris, pluss da rabattene jeg skulle få. Jeg var irritert nok pga dette, men da jeg kommer i bilen å sjekker heftet, har dere ikke en gang greid å stemple service heftet mitt! Måtte inn igjen, stå I kø å vente på at dere skulle greie å lete frem stempelet deres. Det er bare rot, feilprising og uprofesjonelt av dere.

8 de abril de 2024

Ren svindel verksted!!!

Leverte bilen min hos Snap drive i ski
Der fikk jeg beskjed at bilen hadde muligens motorhavari og problemer med timing register og masse andre feil tydeligvis tok bilen min derifra leverte den til et annet sted og det eneste de gjorde var å bytte olje og filter og den var good to go aldri levere bilen din til snap drive ski de driver ren svindel!!!!!!

4 de março de 2024

Snap Drive Majorstuen - Svindel

EU kontroll av Tesla Model S.
Fikk underkjent kontroll på grunn av for stor slitasje i kuleledd nedre, bakre forran venstre side. I tillegg mente de at foringer bak var heelt på grensen, men ikke mangel på kontroll. Forventet å utføre reparasjoner til 42000,- NOK. Tok bilen til etterkontroll hos NAF, de utførte en utvidet test på mangelen oppført på kontroll, fant absolutt ingen ting galt og godkjente bilen. Snap Drive informerte også om tileggskostander for firhjuls-kontroll osv i etterkant av reperasjoner.
Oppsummering:
Fullstendig svindel. Fører opp falske feil som gjør at man blir tvunget til å utbedre feil for å få godkjent kontroll, og håper på ekstra inntekt fra reprasjoner som er nødvendig (i deres syn) når bilen først er til utbedring.

22 de fevereiro de 2024

Virkelig amatører i kundeservice

Virkelig amatører i kundeservice. Godkjente ikke bilen på etterkontroll da de mente bilen hadde feil lykt. De mente bilen hadde lykt for høyrekjøring og at den i verste fall måtte byttes. Fikk sjekket lysinnstilling og lykt his annen forhandler og de sa dette bare var tull. De godkjente på 1 min. Det er automatisk innstilling på bilen og ved ev. Avvik er det bare å justere på 1 skrue. Dette verksted gjorde denne jobben ved avvik på eu kontroll uten noe kostnad som en service, da det tar 1 min.

23 de outubro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bilen var inne for etterkontroll hos…

Bilen var inne for etterkontroll hos majorstuen snap drive. Etter å ha utbedret feilen på bilen, kontaktet de meg og sa at det fremdeles var en feil som måtte fikses. Jeg mener at dette er en veldig dårlig gjort, å si at feilen må repares når den er allerede reparert. Jeg mener at dette er svært frustrerende, da de sier at feilen må rettes selv om den allerede har blitt reparert. Jeg er skuffet over denne situasjonen og oppfatter det som uærlig. dette er en renn SVINDEL.

19 de outubro de 2023

Dårlig og dyrt

Det kommer en ulyd fra bilen ved kjøring i høy hastighet, første gang registrert samme dag som bilen hadde vært på service hos Snap Drive Helsfyr. Siden har samme verksted tatt flere tusen kroner for å feilsøke to ganger – uten å finne noe som helst. 👏 De kunne ikke gjøre mer da «kunden ikke ville bruke mer penger». 🙈 Prisene deres har gått i taket, og kundebehandlingen er under enhver kritikk. Jeg ber om en basic årsservice på en enkel, liten og over 10 år gammel bil, og Snap Drive krever meg for over 8000 kr! Helt ferdig med dette uredelige verkstedet. Med mindre du liker å bli lurt for penger: Styr unna!

29 de setembro de 2023

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais