Leverte bil for reparasjon for kjølevæske lekasje hos snap drive bergen sentrum 30.07.2026. Har møtt vedkommende i skranken før, og han er så i møtekommende og hyggelig.Svarer på det du lurer på, og... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
STYR UNNA!! På PKK ga de meg anmerkning på noe som ikke var feil. Sikkert fordi de enten er inkompetente eller at de ville skvise mer penger ut av meg. Når jeg spurte om de ville rette feilen fik... Ver mais
Fantastisk arbeid gjort. Mekaniker stilte korrekte kritiske spørsmål til hva merkeverkstedet BOS Lørenskog listet som nødvendige utbedringer i sitt tilbud. En travers til nesten 20 000,- som ikke tr... Ver mais
Super hjelp ifm service. Ved bestilling søkte de opp og fant viktig service (reg reim) som måtte taes. Da de tok bilen inn så de flere feil og avbrøt og ringte så vi unngikk uforholdsmessig høy verkst... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Snap Drive AS er en egeneid verkstedskjede med 20 verksteder lokalisert i de største byene i Norge. Vi utfører service i henhold til fabrikkspesifikasjoner. Snap Drive gir 3 års garanti på deler og arbeide. Snap Drive er derfor et trygt verkstedvalg.
Informações de contato
Åsamyrane 78, 5116, Ulset, Noruega
- www.snapdrive.no
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Snap drive Kokstad
Besøkte snapdrive kokstad da forhjulene lagde ulyd og jeg fikk problemer med å svinge. De så på bilen med en gang og fant etterhvert problemet. Fantastisk kundeservice! De var hyggelig, profesjonelle og imøtekommende. Kommer definitivt til å dra hit fast.
Følger ikke opp bestilte tjenester og behandler kunder dårlig når de blir tatt på det.
Samboer bestilte service der de skulle skifte olje på bilen, skrevet i svart og hvitt via nettsidene deres. Han får beskjed av dem pr. telefon at de har utført en stor service som kommer på 9000 kr. Han spør om dette er obligatorisk og om de måtte utføre denne typen service (da han ikke hadde gitt tillatelse til dette). De sier at dette ikke er noe de måtte gjøre, men at de så på kilometerstanden og tok vinteren i betrakting og bestemte da, uten å avklare med han, at de skulle utføre denne store servicen på bilen. De hadde også funnet feil i bakre fjær, to bremseklosser og bremseskiver som de måtte fikses og ville koste 14 000. Når hadde han bestilt EU-kontroll???
Ved overlevering av bilen blir han blir spurt om han har gjort service på bilen før og om serviceheftet ligger i bilen. Han svarer nei, fordi han nettopp har overtatt bilen og ja på at det ligger i hanskerommet. Ingenting mer blir sagt, fordi han har allerede spesifisert i bestillingen hans hva som skal gjøres. Han får kontakt med noen andre, muligens sjefen, og får beskjed om at de følger Volkswagen sine prosedyrer fordi det ikke er sagt noe om hvilken service som skal utføres, ved overlevering. Dette var allerede informert om fra min side da han la inn bestillingen via internett. Han får i den siste telefonsamtalen en siste beskjed om at alle deler som er skiftet blir plukket ut og gamle blir satt inn. Oljeskiftet blir igjen, og det var da mulig å hente bilen dagen etterpå. Han får også beskjed om at han blir stemplet som uønsket kunde og blir hånet av sjefen på andre siden av røret. Han hån-flirer av han og sier at "dette er det rareste jeg har opplevd" og sier at det er hans feil. Han opplever at han har fått dårlig veiledning i forhold til hva slags service SnapDrive driver med, at hans spesifikasjoner på service i bestilling på nett over hodet ikke ble sett og uhyrlig dårlig kundebehandling.
Spurte om det var mulig å få kjøpt ca 5 cm aluminiums tråd
Elendig service
Snap Drive Åsane - Fantastisk service
Snap Drive Åsane. Lett å bestille time på nett. Fantastisk service! Hadde problem med bremsene på en Nissan Leaf. De kom med meget gode råd, fant feilen lett og en meget behagelig pris. Anbefales.
Useriøse
Useriøse. Hadde bilen min på eu kontroll. Snapdrive Forus.
Fikk to 2er feil. Disse ble sett på av en bekjent som er mekaniker. Den ene var foring på stabilisatorstag. Disse var ikke i så dårlig stand som ble sagt av verkstedet. Den andre var kontakten til tilhenger. Jeg hadde ikke feste på. Da skal det ikke regnes som feil.
Bruker dem aldri igjen.
Amatør Verksted
Hadde bilen min inne hos Snap Drive Åsane,der de skulle finne en feil på bilen.De skiftet en del men problemet forsvat ikke.Gikk tilbake der de fant ut at det var noe annet som var problemet.De fikset det trodde jeg.4 mnd oppstår problemet igjen.Jeg oppsøker et annet verksted der de finner feil for 25.000 kr.,Hadde Snap Drive bare klart og fikse det de skulle kunne dette hvert unngått.Og på grunn av det svarer det ikke for meg og fikse bilen.Virker som de bare føler seg fram når de skal fikse noe.Har også funnet verktøy i Motorrom 2 ganger.Ene gangen kjørte jeg tilbake med det.Andre gangen dreit jeg i det.Har hørt det og klage til de kommer man ingen vei med.Så folkens hold dere unna Snap Drive.
Snap drive rosenholm verste stedet jeg…
Snap drive rosenholm verste stedet jeg har vært. Sug pikk
Dobbelt så dyrt som antatt
Dobbelt så dyrt som antatt. Opplevde kundebehandler som ubehagelig. Mange ansatte surret rundt blandt kundene uten munnbind. Om jeg ikke skal reklamere, ser dere meg ikke igjen.
Eu-kontroll SnapDrive Helsfyr
Eu-kontroll SnapDrive Helsfyr.
Fikk beskjed om at de måtte utbedre et par ting. Kosta rundt 5000. Da ville bilen bli godkjent.
Henter bilen og nå kosta det hele 7000 pluss. Jeg spør hva ellers de har gjort siden prisen er gått opp med 2000 kr. Det fikk jeg faktisk bare noen ulne svar på. Men han kunne ordne 10% rabatt!! Milde himmel for en lukurativ måte å drive verksted på! Har hatt en uggen følelse tidligere der, men har jo ikke kompetanse til å vurdere om hvorvidt feks alle fire bremser må skiftes. Men når bremser er skiftet på et tidligere tidspunkt, som ikke var så altfor lang tid i forveien, så lurer man. Men bremser må man jo ha!
En annen gang tilbød de meg vinterdekk, veldig god pris. Med 30% rabatt. Følte meg heldig. Helt til jeg oppdager at andre kunne selge meg samme dekk 3000 kr billigere. Enn deres dekk. Og da med 30% rabatt. De dekkene var jo bare svindyre og må ha vært overpriset herfra til månen.
Han påsto, da jeg avbestilte dekkene, at de jeg kjøpte et annet sted sikkert ikke var helt klarert. Hva f mener han med det? Enten er dekkene brukbare eller så er de det ikke!
SnapDrive er jeg ferdig med for all fremtid.
Ikke konkurransedyktig på pris (Snap…
Ikke konkurransedyktig på pris (Snap Drive Åsane). Gjelder bl.a. bytte av bremseklosser og bremseskiver på samtlige hjul.
Prismatch her heller ikke noe de er interessert i.
Når andre verksteder gir like god/bedre service og arbeid til rimeligere pris, er valget enkelt.
Feil diagnose. ELENDIG ARBEID
Bil stoppet og siden jeg hadde benyttet meg av Snapdrive Ski på service de siste årene samt EU kontroll, fikk jeg bilen fraktet til verkstedet i Ski. Fikk en alvorlig diagnose der de mente topp pakning var defekt. Fikk også beskjed om at dynamo var defekt. Basert på dette verkstedets profesjonelle diagnose tok jeg det tunge valget å selge bilen videre med disse påståtte defektene (estimert reparasjon var høy basert på topp pakning defekt samt dynamo). Det viser seg at verken topp pakning eller dynamo var defekte. Ny eier trengte kun å rengjøre systemet (drivstoff) og dysene pga sot. Det viste seg at om Snapdrive hadde sjekket drivstoff filtereret, hadde de oppdaget at dette kun var en enkel reparasjon. Dette elendige arbeidet fra Snapdrive Ski har påført meg et tap på mangfoldige tusen kroner. Dette i tillegg til at jeg solgte en bil med en stor bruksverdi (Kun 140,000 km, nye vinterdekk, nytt batteri osv osv). Alt dette hadde vært unngått om verkstedet hadde gjort jobben sin skikkelig. Elendig og tragisk.
Styr unna Snap Drive Tiller!
Styr unna Snap Drive Tiller!
Da jeg kom med bilen kunne en av de ansatte se at det var reim/hjul til dynamo som var gåen.
I tillegg mente de det var en ekstra lyd, som de antok å være registereim/tilhørende system.
Om dette var feilen ville totalsummen havne på litt over 11.000,-
1 time etter avlevert bil ringer jeg og forklarer at det ikke er registerreim med tilhørende system det er noe galt med, da alt dette ble byttet for 3 år siden av forige bileier (til 30 000,-)
Jeg presiserte under avlevering av bil at INGENTING skulle gjøres med bilen. Jeg avtale at de skulle sjekke hva som var galt,, deretter ringe meg og informere meg om dette, samt gi meg pris.
Dette ble også sagt i telefonsamtale etter jeg hadde avlevert bilen.
Det ble totalt spesifisert minimum 4 GANGER!!! at ingenting skulle gjøres med bilen før jeg ble varslet.
Dagen etter blir jeg oippringt med at bilen er ferdig fikset og at regningen var på 11.000,-
I samtale med vedkommende som tok i mot bilen, så synes han jeg kunne vise empati, og være takknemlig for at de hadde fikset bilen..
Jeg fikk prutet ned summen, men hadde jeg tatt dette gjennom forbrukerådet/NAF hadde jeg nok sluppet å betale.
Her har snapdrive Tiller IKKE overholdt avtale som ble spesifisert 4 ganger, og de har gjort en ULOVLIG jobb (da jeg ikke hadde gitt tillatelse til å fikse bilen)
For øvrig finner jeg det merkelig at summen på det de utførte (som ikke var registerreim m tilhørende sytem) også kostet 11.000.- ?! Tilfeldig?
I tillegg synes jeg det er smakløst av de å dra frem empati kortet og be meg om å vise forståelse når de som offentlig verksted har gjort noe ulovlig.
Hold deg unna SnapDrive Majorstuen
Dette er tidenes verste verksted.
Jeg leverte bilen for å få utbedret mangler med hensyn til EU-kontroll. dette var reparajoner til nesten 25000 kroner. Da jeg leverte bilen gikk den helt fint. Da jeg fikk den tilbake hadde den imidlertid mistet nesten all drivkraft, det veltet ut røyk fra motorrom og eksos, og det lakk diesel i store mengder. Bilen var åpenbart ikke blitt prøvekjørt etter utbedringene.
Jeg leverte selvfølgelig bilen inn igjen og ba dem fikse det. Etter å ha tatt seg betalt ytterligere 11000 for rensing av EGR-systemet og installering av ny EGR-ventil ringte de og sa at bilen var i orden og klar til henting.
Nok en gang opplevde jeg at bilen ikke hadde drivkraft. Riktignok var diesellekkasjen fikset, noe som skyldtes at de ikke hadde festet dieselslangen da bilen var inne første gang. I etterkant skjønte jeg at det tette EGR-systemet skyldtes diesellekkasjen og all røyken den forårsaket. Det var åpenbart at de ikke hadde prøvekjørt bilen denne gangen heller.
Så jeg måtte levere den inn for tredje gang. Snap Drive sendte da bilen til et merkeverksted etter noen uker. Der byttet de intercooleren, som viste seg å ha en sprekk, sannsynligvis påført av en hard gjenstand (verktøy). De påpekte også at turboen mest sannsynlig var gåen.
Det jeg finner påfallende er at disse skadene dukker opp mens bilen står inne på et verksted. Den fungerte helt fint da jeg leverte den inn første gang. Og at de i tillegg leverer fra seg en bil TO ganger og påstår at den er i orden er hårreisende. Hvorfor prøvekjører de ikke bilen før utlevering?
Jeg har nå solgt bilen for halvparten av det disse reparasjonene har kostet, da prisen for ytterligere reparasjoner blir alt for høy.
Å følge opp denne saken rettslig blir alt for kostbart og tidkrevende. Og det er ikke ofte slike saker går i kundens favør grunnet bevisbyrden.
God pris og flott service
God pris og flott service!
Jeg var på snapdrive Jessheim og fikk byttet bremseklosser og skiver foran og bak.
Svindel på høyt nivå!
Sender du bilen til EU-kontroll på Snap Drive Helsfyr blir det dyrt. Her finner de feil som ikke eksisterer, og gir deg et pristilbud som overgår selv merkeverkstedet i pris. For å EU godkjenne min bil ville de bytte klosser og bremseskiver foran, samt bytte defekt støtdemper og fjærer foran. De skulle ha 17000kr for jobben. Jeg fant et annen verksted til jobben som gjorde det til en lang hyggeligere pris for å få bilen godkjent. Deres tilbakemelding var at bremser og klosser ikke var utslitt, at støtdemperen ikke var defekt og at fjærene var helt OK. Enkelte feil og mangler kan selvsagt være en vurderingssak, men Snap Drive Helsfyr er definitivt ikke på lag med bileier.Dette verkstedet bedriver i mine øyne ren svindelvirksomhet. Jeg kommer aldri til å benytte dette verkstedet igjen! Jeg ønsker de som tar sjansen lykke til for det trengs!
Veldig bra service.
Veldig bra service.
Rettet fort opp i en liten feil, uten ekstra kostnad
Svindel og dårlig kundeservice så det holder!!
Skikkelig skikkelig forbannet på SnapDrive Helsfyr. Skikkelig svindel og jeg kommer til å ta denne saken videre til forbrukerråd/ politi.
Jeg leverer bil inn etter at jeg sto fast på E18. Blir ringt opp og får beskjed om knekt fjær foran og bak samt drivknute... prislapp på herligheten: 21000,-
Jeg spør hvor fjær er knekt og får beskjed om at det ikke skal påvirke dekket men at jeg må få gjort noe fortest mulig så ikke hele fjæren faller av. Jeg velger å la verkstedet fikse indre drivknute som er grunnen til at bilen ikke går fremover og velger å utbedre fjærene gjennom min egen mekaniker.
Når jeg henter bilen min bråker det helt sykt fra fjæra foran, noe det aldri tidligere har gjort. Jeg sier tenker at ok, når de har hatt noe av så kan sikkert dette skje, og lar det ligge.
så begynner morroa: Jeg får kameraten min til å fikse fjærene, og det viser seg at ingen av fjærene mine er knekt bak!!! Så jeg ringer opp på verkstedet temmelig forbannet. Jeg har betalt både fjærer og mekaniker for noe som jeg overhode ikke trengte å bytte... så svarer Snapdrive helsfyr at de gjerne vil se fjærene. Jeg bruker tid og drivstoff på å reise dit, og mannen som antagelig driver verkstedet gir meg medhold i at nei fjærene er ikke knekt. Så sier han at han kan refundere det jeg har betalt mot en kvittering. Jeg sier jeg skal få ordnet det. Også kommer det morsomme: han spør om jeg vil ha med meg fjærene... dum som jeg er tenker jeg at nei hva skal jeg med de nå og sier bare kast de.
5 minutter senere ringer han opp igjen og sier at han hadde vist den på verkstedet og jo, det har knekt 1-2 cm av den ene, det kan man se helt tydelig. Min mekaniker målte de, de var ikke knekt. Altså har den enten blitt byttet med en annen eller de har valgt å produsere en feil... for å unngå at de faktisk har forsøkt å svindle en kunde!!! Altså svindler de enda mer. For fjæra er jo plutselig knekt en eller to cm inne ved feste, noe deres mekaniker uansett umulig kan ha sett uten å ta den av når min bil var inne til rep. Så da kom det fram at de hadde aldri sagt at jeg ikke kunne kjøre med bilen, og fjæra var jo knekt, og de ville ikke betale noe, og uansett kunne de ikke refundere til en privatperson som har skrudd på den selv om de fikk kvittering. Så tusen takk Snap drive!!! Jeg kommer aldri noensinne til å anbefale dere, bruke dere noe sted. Det er reinspikka svindel og nå har dere jo bevis materialet mitt også... Men forbrukerrådet kommer til å bli kontaktet og jeg kommer til å jobbe til dere kompenserer for det jeg byttet helt unødvendig... Jeg lurer også på om fjæra foran i det hele tatt var knekt før dere fikk bilen inn der!!
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.