Jestem bardzo mile i pozytywnie zaskoczony obsługą klienta i bardzo szybkim procesem reklamacyjnym. W trzy dni po zgłoszeniu reklamacji dotyczącej pompy basenu, nowa stała już przy basenie. Pompa padł... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Wszystko od momentu zgłoszenia reklamacji aż po dostanie paczki od kuriera z nowym silniczkiem przebiegło szybko i sprawnie. Odpowiedzi ma emaile były od razu, jestem zadowolona że udało się to wszyst... Ver mais
Dziękuję za uznanie reklamacji,wszystko było w porządku, tylko łatwiej by było kontaktować się telefonicznie a tak niepotrzebnie musiałam kilkanaście razy wysyłać maila i tracić dwa tygodnie czasu na... Ver mais
Sprawa awarii pompy basenowej szybko załatwiona online z serwisem. Nowa wysłana kurierem dotarla na następny dzień. Szkoda tylko że jakość tej pompy która uległa awarii była taka słaba skoro przestała... Ver mais
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bardzo szybkie rozpatrzenie reklamacji 💪
rozwiazanie problemu szybie moglo by…
rozwiazanie problemu szybie moglo by być mniej skomplikowane bo starsi ludzie sobie nie poradzą i kontakt telefoniczny powinien być poza tym wszystko ok
Proces reklamacyjny to jest dramat i…
Proces reklamacyjny to jest dramat i farsa. Odkurzacz basenowy, który nie chce się ładować po jednym sezonie i w oczywisty sposób ma uszkodzony akumulator. Po 6 tygodniach otrzymałem nową ładowarkę. Oczywiście bez zmian. Nadal się nie ładuje. 2* tylko dlatego, że to nie firma widmo i mam nadzieję na wymianę sprzętu.

Resposta da Bestway - Customer Service Poland
Great no probs at all
Pełen profesjonalizm
Reklamacja została rozpatrzona szybko i profesjonalnie. Obsługa klienta działa sprawnie, uprzejmie i z pełnym zaangażowaniem. Jestem bardzo zadowolona z podejścia i jakości obsługi.
Szybka, pozytywna odpowiedź
Polecam firmę za życzliwe podejście do klienta, zrozumienie problemu i chęć pomocy. Otrzymałam natychmiast krótkie i jasne instrukcje co do dalszego postępowania, pani Malgorzata Pamięta błyskawicznie i wyczerpująco odpowiadała na każde moje pytanie, decyzja w sprawie reklamacji była szybka, pozytywna i zadawalająca.
WSPANIALE
Dobry kontakt z działem obsługi Klienta
Szybka odpowiedź i decyzja
BRAWO DLA PANI KATARZYNY :)
Błyskawiczne rozwiązanie zgłoszenia
Wspaniały kontakt, krótki czas odpowiedzi oraz szybkie decyzje sprawiły że całe zgłoszenie zostało rozwiązane w ciągu zaledwie kilku dni. Do tego wyjątkowe indywidualne podejście do klienta pokazuje, że firmie Bestway zależy aby korzystanie z produktów sprawiało klientom wiele przyjemności.
b.dobry i natychmiastowy kontakt z…
b.dobry i natychmiastowy kontakt z klientem, szybkie, bezproblemowe i w moim przypadku pozytywne rozpatrzenie dwóch reklamacji. Szczerze polecam tę firmę i jej produkty.
Po zgłoszeniu reklamacji otrzymałem…
Po zgłoszeniu reklamacji otrzymałem szybką, skuteczną pomoc.
Obsługa bardzo miła, konstruktywna i rzeczowa.
Reklamacja załatwiona w ekspresowym tempie z pozytywnym skutkiem.
Mogę szczerze polecić sprzęt firmy BESTWAY.
Pozdrawiam serdecznie pracowników Firmy.
wszystko super
Jestem bardzo zniesmaczony
Jestem bardzo zniesmaczony, gdy znajac moja historie zadajecie Państwo takie pytanisa

Resposta da Bestway - Customer Service Poland
Rzetelność
Firma Bestway zajęła się sprawą reklamacji bez zbędnej zwłoki. Po przesłaniu żądanych dokumentów uzasadniających reklamację została ona uznana i rzetelnie załatwiona .
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.