BOLIAAvaliações

2.165
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uitstekende hulp gekregen bij Bolia Haarlem. Hij (Dennis?) wist precies welke kleur en stof geschikt waren voor onze stoel en hocker icm een mooi rond vloerkleed én een bijzettafel

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Een tafel en verzorgingsset voor het hout besteld. Het bestellen ging zonder problemen. De verzorgingsset is inmiddels afgeleverd. Alles is zover prima verlopen. De tafel wordt op 22 juli geleverd. Al... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

From the very first moment we walked into the shop, we were treated very professionally. Annija understood our taste and our wishes perfectly. She helped us choose the right colors and materials, too... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuke verkoopster die alle tijd nam om met ons de verschillende mogelijkheden door te nemen. Hebben samen met haar de keuze gemaakt. Wat jammer is dat gezien het te betalen bedrag er toch nog bezorgko... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis
  2. Loja de decoração de design de interiores
  3. Acessórios para Móveis
  4. Loja de móveis para sala de estar
  5. Loja de móveis ao ar livre
  6. Loja de sofás

Welkom bij Bolia. Een Scandinavisch designuniversum, geïnspireerd door de afwisselende natuur om ons heen. Onze designartikelen zijn ontworpen door gerenommeerde designers uit de hele wereld en met de hand gemaakt door de beste meubelmakers, uitsluitend van de beste, duurzaamste materialen. Design dat speciaal voor jou op maat is gemaakt en jarenlang meegaat.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

(2.165)

391 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Beetje jammer dit.

De aankoop gong vlot en prettig, de levering ook. Toen bleek onze bank toch heel laag te zitten. Hogere pootjes niet mogelijk, meedenken tot een oplossing ook niet. Jammer dat we het nu zelf mogen uitzoeken.

30 de março de 2026

Beste Marianne,

Dank voor je feedback. We begrijpen dat het jammer is dat de bank lager uitvalt dan verwacht. We hebben gekeken naar mogelijke oplossingen, maar helaas zijn er voor jouw bank geen andere of hogere poten beschikbaar die wij binnen BOLIA kunnen aanbieden, omdat alleen de huidige poten getest en goedgekeurd zijn.

We vinden het vervelend dat we je hierin niet verder kunnen helpen en waarderen je begrip.

Charbel is amazing

Charbel is amazing! Happy with the overall experience and advice and very happy with all the purchases

30 de março de 2026

Dear Ekin,

Thank you so much for your wonderful review! We’re thrilled to hear you’re happy with the overall experience and your purchases. We really appreciate your kind words!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfect geholpen door Sanne…

We zijn perfect geholpen door Sanne (Bolia Alkmaar) met het zorgvuldig uitkiezen van ons nieuwe Bolia interieur. Prachtige meubels met een bijzondere aandacht voor stijlvol Scandinavisch design, vakmanschap en duurzaamheid.
Een paar dagen daarvoor zijn we op haar advies nog even een kijkje gaan nemen in de winkel in Amsterdam Raadhuisstraat omdat daar een item stond dat helaas niet in Alkmaar aanwezig was. Ook daar zijn wij net zo hartelijk ontvangen en bijzonder vriendelijk geholpen. Ons viel op dat er in beide winkels totaal geen haast was. Dat we overal rustig konden kijken, zitten en uitproberen en met alle aandacht vriendelijk en behulpzaam te woord werden gestaan. Heel hartelijk dank daarvoor. En natuurlijk... dan is het als 'kers op de taart' ook nog superfijn dat het allemaal zo snel geleverd kan worden.

29 de março de 2026

Hallo!

Hartelijk dank voor je uitgebreide en enthousiaste review!

Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent in onze winkels en dat je rustig de tijd kon nemen om alles te bekijken en uit te proberen. Alvast veel plezier met je prachtige meubels!

Prettige ervaring in Alkmaar

We zijn goed geholpen in de winkel in Alkmaar. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Beste K.,

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Alkmaar. We waarderen je feedback enorm!

Beste Joost,

Bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze spullen en service. Dat waarderen we zeer!

Mooie winkel

De verkoper Kim in de van baerlestraat is enthousiast, denkt mee en geeft je ook de ruimte om te kijken.

De levertijd van de bank is ook snel. Wij kijken ook erg uit naar onze nieuwe bank!

2 de abril de 2026

Beste Alyssa,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent en dat je tevreden bent over onze service. We hopen dat je straks net zo blij bent met je nieuwe bank!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bolia Haarlem, helemaal TOP!

Voor Bolia Haarlem! Zoals al eerder aangegeven waren wij al uitstekend geholpen in de winkel in Haarlem door Lauren, Daan en de andere medewerkers! Nu zijn vandaag ook de spullen geleverd en wij zijn héél blij met onze práchtige nieuwe bank met poef en de mooie eetkamerstoelen! De levering was ook uitstekend! De vriendelijke en ontzettend aardige mannen hebben alles uitgepakt en de verpakking weer meegenomen! Wat een gewéldig fijne ervaring, dank jullie wel! Dikke aanrader!

1 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Goedemiddag!

Bedankt voor de gewelige review! Wat fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen. We wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe meubels en hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We worden altijd super vriendelijk…

We worden altijd super vriendelijk geholpen in de winkel in Haarlem

29 de março de 2026

Beste Gerda,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je altijd zo vriendelijk wordt geholpen in onze winkel in Haarlem. Daar doen we het voor!

An unforgetable experience

I hope that everybody who wants to buy furniture tries Bolia. Bolia is more than just buying an item for house. They provide you an experience that is been thought in every step of it. You can feel artistry, craftsmanship and humanity during the process. I haven't recieved the item yet but I am pretty sure that the quality of the product will be also as good as the experience of pre ordering.

22 de março de 2026

Dear Alireza,

Thanks so much for your kind words! We’re delighted to hear that your experience has felt special from the very beginning. We hope you’ll love your furniture just as much once it arrives ✨

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niet te leveren artikel verkocht

We hadden barkrukken gekozen die uit de collectie gaan. Besteld en betaald. Een paar dagen later kregen we bericht dat ze niet te leveren zijn omdat ze uit de collectie gaan. Snel geld teruggestort. Dus ok.

21 de março de 2026

Beste Rob,

Bedankt voor je feedback! Het spijt ons te horen dat de gewenste producten niet meer geleverd konden worden en dat dit voor een negatieve ervaring heeft gezorgd. We nemen contact met je op zodat we je een gepaste oplossing kunnen aanbieden.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

The service in the Berlin store was…

The service in the Berlin store was bad. They promised about how to product can be delivered and in the end its not like that. The Customer service try to be nice but dont deliver answers.
The delivery company Managing Bolia and not the opposite.

Avaliação não solicitada

Hello,

Thank you for your feedback. We’re very sorry to hear about your experience and understand how frustrating this must be. This is certainly not the level of service we aim to provide.

We will contact you directly to look into what happened and work together on a suitable solution.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professioneel en behulpzaam personeel…

Professioneel en behulpzaam personeel dat actief meedenkt door alternatieven voor te stellen (materiaal, kleuren, combinaties, etc.) en de tijd neemt. Het was een zeer fijne middag.

17 de março de 2026

Beste klant

Bedankt voor de fijne feedback, we geven het door aan de desbetreffende BOLIA winkel!

Met vriendelijke groet
Sophie, BOLIA

Goed geadviseerd

Goed geadviseerd

Beste klant

Bedankt voor de fijne review. We zijn blij te horen dat u de service en het advies als goed ervaarde. We hopen u snel nog eens te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet
Sophie, BOLIA

Prachtige winkel

Prachtige winkel, mooie meubels van goede kwaliteit, heel attent personeel. Goede uitleg over mogelijkheden en hulp bij het kiezen van stof.

22 de março de 2026

Beste Cats,

Bedankt voor de geweldige review! Wat fijn te horen dat je een positieve ervaring had tijdens je aankoop. We hopen je snel terug te mogen verwelkomen!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Mooie meubels maar duur bezorgen en voeding vooraf betalen

Na lang zoeken hebben wij eindelijk mooie eetkamer stoelen gevonden bij Bolia. Degelijk en netjes.
Jammer dat de verkoper geen Nederlands sprak. De bezorg kosten waren erg hoog. Ook heel raar dat we het gehele bedrag vooraf moesten betalen. Dat kan beter.

17 de março de 2026

Beste Ide,

Harelijk dank voor je feedback!

Fijn om te horen dat jullie blij zijn met de eetkamerstoelen en de kwaliteit. We begrijpen dat de bezorgkosten en de betalingsvoorwaarden als minder prettig zijn ervaren en nemen je feedback hierover mee. Ook nemen we je opmerkingen over de communicatie mee om onze service verder te verbeteren.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima...redelijk snel

Prima...redelijk snel
Afwachten of de kwaliteit goed is.

16 de março de 2026

Beste,

Hartelijk dank voor de review! Fijn dat je tevreden bent over de snelheid van je bestelling. We zijn benieuwd wat je van de kwaliteit vindt en hopen dat die je ook bevalt.

Vriendelijk en snelle service

16 de março de 2026

Beste McLaren,

Heel erg bedankt voor de 5 sterren! Wat fijn te horen dat je tevreden bent over onze service. We kijken ernaar uit je snel terug te mogen verwelkomen!

Met vriendelijk groet,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service, prachtige winkel !

19 de março de 2026

Goedenavond,

Hartelijk dank voor uw review.
Fijn om te horen dat u onze service waardeert.
Graag tot ziens!

Vriendelijke groet,

Jelle, BOLIA

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.