BOLIA Avaliações 6.137

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg hadde en usedvanlig god kundeopplevelse på Bolia Grünerløkka. Marius var fantastisk kunnskapsrik, tålmodig og engasjert i mitt valg av sofa. Han tok seg god tid til å høre alle mine tanker rundt d... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har forsøkt å få Bolia til å endre mitt etternavn og adresse som er 19 år gammel informasjon. Jeg har prøvd selv å endre på nett og det lot seg ikke gjøre. Jeg har også snakket flere ganger med an... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig god fagkompetanse i butikken. God service og hjelp til de mange valgene vi må ta. Fikk teste ulike farger, og likte spesielt godt at man fikk låne med hjem litt større fargeprøve. Bra pristilb... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk hjelp og oppfølging! Tusen takk til Ida, Bolia Sandvika, som fulgte oss opp bed kjøp av to sofaer iløpet av påsken. Mange alternativer, stoff og farger og velge mellom. Ida var tilstede me... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis
  2. Loja de decoração de design de interiores
  3. Acessórios para Móveis
  4. Loja de móveis para sala de estar
  5. Loja de móveis ao ar livre
  6. Loja de sofás

Escrito pela empresa

Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers inspirert av den foranderlige naturen som omgir oss. Våre design er utformet av anerkjente designere fra hele verden og håndlaget av dyktige møbelsnekkere – kun ved bruk av de beste og mest holdbare materialene. Tidløs design som er skreddersydd for deg og produsert for å holde i generasjoner.

Escrito pela empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rask, hyggelig og god service.

11 de janeiro de 2026

Hei Øyvin,

Takk for din tilbakemelding. Veldig fint at du fikk rask og god service!

Jeg er så fornøyd

Jeg er så fornøyd med mine mange møbler fra Bolia. Så flott design og god kvalitet.
Jeg blir så imponert og inspirert over de flotte utstillingene. De siste ti årene har jeg jevnlig vært innom for å nyte synet av alt de lekre, en hyggelig møbel prat med de ansatte og en kaffe kopp.
Har kun hatt en reklamasjon, og den ble behandlet helt suverent.

9 de janeiro de 2026

Hei Birgit,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det betyr utrolig mye for oss å høre at du er så fornøyd med møblene dine, designet og kvaliteten!

Og det er veldig godt å høre at reklamasjonen din ble håndtert på en god måte.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyggelige og dyktige ansatte som…

Hyggelige og dyktige ansatte som hjelper gjerne og dele erfaringer og tips. Bare gode opplevelser hos disse i Bergen.

7 de janeiro de 2026

Hei Sarah,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du deler dine erfaringer, og det er ekstra hyggelig å høre at du har hatt gode opplevelser hos oss i Bergen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid god service og kunnskapsrik…

Alltid god service og kunnskapsrik betjening

5 de janeiro de 2026

Hei Anne,

Takk for den fine tilbakemelding! Så bra å høre at du fikk god service og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

God hjelp i butikken

4 de janeiro de 2026

Hei Christian,

Takk for din tilbakemelding - så fint å høre at du fikk god hjelp på butikken!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ekstremt lang svartid ødela totalt

Ekstreme svartider ødela totalt for min opplevelse fra desember til april. Hver gang jeg svarte på dialogen tok det fra 1 til 5 uker før jeg fikk svar.Etter over fem måneder med e-postutveksling for å kjøpe ett enkelt kryss (krydsstel) til en Orlando-sofa måtte jeg gi opp. De sendte feil priser og feil bilder.

26 de dezembro de 2024
Avaliação não solicitada

Hei Carl-Erik

Tusen takk for din henvendelse.
Jeg beklager å høre om din opplevelse. Dessverre kommer det ikke noen sak frem på det nummer du har skrevet inn. Jeg vil be deg kontakte oss via vår chat i morgen, med riktig saks-/ordrenummer, og vi skal hjelpe deg videre med saken din med en gang!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

I ordren står det at sofaen skal være…

I ordren står det at sofaen skal være 215 cm lang. Den leverte sofaen er ca 202 cm. Dette er jo et betydelig avvik. Saken er nå løst til vår tilfredsstillelse, etter god service fra butikken og kundesenteret.

Avaliação não solicitada

Hei Jon Erik

Takk for din henvendelse.

Dette vil vi naturligvis gjerne undersøke for deg. Jeg vil gjerne be deg om å ta kontakt med oss via en av følgende:
E-post: kundeservice.no@bolia.com
Telefon: +47 23 96 00 54

Vennligst henvend deg til oss slik vi kan løse dette.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Solgte vare som Click & Collect og…

Solgte vare som Click & Collect og stengte butikken for godt før varen var levert, dagen før siste åpningsdag som var annonsert.

Hei Charlotte

Takk for din henvendelse. Jeg beklager at du ikke rakk å hente din vare i våres butikk, som vi dessverre har stengt. Dette er veldig beklagelig.

Vi har kontaktet deg i saken din og ønsker å finde en løsning med deg.

Bra service

Bra service og god kaffe

20 de dezembro de 2025

Hei Ann

Tusen takk for din tilbakemelding
Så deilig å høre om din opplevelse!

Har ventet lenge

Har ventet lenge på varene som på nett var merket med tilgjengelig på lager. Det er fremdeles ikke sendt fra dere og nå har det gått 14 dager. Har dere egentlig interesse av å selge småvarer på nett? I så fall må dere bli bedre

8 de dezembro de 2025

Hei Marianne

Tusen takk for din tilbakemelding

Vi beklager at du enda ikke har motatt varene dine, og vi har tatt kontakt med deg i saken for å holde deg oppdatert.

Veldig hyggelig betjening

Veldig hyggelig betjening! Og så hadde dere det vi lette etter!

Hei

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding!
Deilig å høre at du har fått god betjening.

Vi ser frem til å velkomme deg igjen.

Gavekort

Kjøpte gavekort men de klarte ikke å skrive det ut, så måtte komme tilbake en annen dag, noe jeg ikke rekker før jul. Hevet derfor kjøpet i butikken og skulle få tilbake pengene på konto, men har foreløpig ikke sett noe til de pengene etter 2 døgn!

18 de dezembro de 2025

Hei Janicke

Tusen takk for din henvendelse.

Jeg beklager at du ikke har fått pengene tilbake enda.

På ordren din ser jeg at pengene er refundert til dit kort d. 18/12. Er dette ikke tilfellet vil jeg be deg kontakt oss i morgen via telefonnummer: +47 23 96 00 54, slik vi kan undersøke tilbakebetalingen nermere.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Virker ikke som varene har blitt sendt…

Virker ikke som varene har blitt sendt og har ikke fått svar på henvendelser

8 de dezembro de 2025

Hei Ida

Tusen takk for din tilbakemelding

Jeg beklager å høre at varene ikke var kommet frem til deg. Min kollega har tatt kontakt med deg tidligere i dag i saken for å bekrefte at pakken er på vei til deg.

Vi beklager forsinkelsen.

Bestilte og betalte en vare 8/12-2025

Bestilte og betalte en vare 8/12-2025. Har enda ikke mottatt varen.
Ingen forklaringer ingen beskjeder.
Elendig service.
Skulle vært mulig å gi 0 stjerner

7 de dezembro de 2025

Hei Mette,

Takk for din tilbakemelding, jeg beklager at du ikke har fått varen enda.

Jeg kan se at det ble sendt en e-post til deg den 9/12, men jeg sender deg en ny oppdatering nå. Du hører fra meg.

Camilla, BOLIA

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais