Ingeschatte tijd was spot on, iedereen was vriendelijk. Ruimte om even te werken als het moet. En, en deze is voor mij belangrijk, heeeerlijke cappuccino. Kortom top service!
Localização
Trocar localizaçãoKoperstraat 15, 3067 GL Rotterdam Noord, NL
Veja o que dizem as avaliações
De communicatie van het bedrijf kan veel beter. Ik werd wel op tijd geïnformeerd over de afgekeurde punten, maar over het moment waarop de auto opgehaald kon worden werd niet of pas erg laat gecommuni... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Ford-dealer Hedin Automotive - Rotterdam Noord
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Informações de contato
Koperstraat 15, 3067 GL, Rotterdam Noord, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Geen verrassingen achteraf en bij…
Geen verrassingen achteraf en bij twijfel van de klant over een (dure) reparatie of vervanging van onderdelen niet doordrukken als uitstel nog wel verantwoord is.
Ingeschatte tijd was spot on
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais
Herstel is snel en goed uitgevoerd.
Herstel is snel en goed uitgevoerd.
Wat is voor deze auto de juiste bandenspanning?
Maat: 225 R 55 19V

Resposta da Ford-dealer Hedin Automotive - Rotterdam Noord
Update gedaan waarbij het langer ging…
Update gedaan waarbij het langer ging duren een auto mee gekregen. En aan het eind van de dag auto opgehaald. Dus heel blij met de service.

Resposta da Ford-dealer Hedin Automotive - Rotterdam Noord
Een goede service en duidelijke…
Een goede service en duidelijke communicatie. Vooral de online video die gedeeld word over de staat van je auto en vooraf de kosten

Resposta da Ford-dealer Hedin Automotive - Rotterdam Noord
Word al jarenlang goed geholpen

Probleem vlug verholpen
Probleem vlug verholpen, zonder een afspraak te hoeven maken. En vriendelijk personeel.

Storing vlot verholpen
Ik kon voor een kleine storing (waarschuwing bandenspanning) zonder afspraak terecht en kon mijn auto na een klein uur weer meenemen: storing verholpen.

Alles duidelijk besproken
Alles duidelijk besproken, tijdig uitgevoerd en naar wens afgeleverd

Supervriendelijk geholpen
Supervriendelijk geholpen, het is nog even afwachten of de gedane werkzaamheden het gewenste resultaat heeft.

Gewoon goed geholpen!
Fijn contact met de verkoper die relevante informatie verstrekte, waarbij ik me niet onder druk gezet voelde. 2e proefrit? Geen probleem. Kortom: ik ben gewoon goed en prettig geholpen! Hier is de klant nog steeds koning.

Resposta da Ford-dealer Hedin Automotive - Rotterdam Noord
We waren op een maandagmiddag naar…
We waren op een maandagmiddag naar Hedin gegaan. Daar was een aardige meneer die ons hielp en al snel aangaf dat hij normaal daar niet werkte. we hebben met een auto gereden en een lease deal aangegaan. maar deze auto was al verkocht. op woensdag terug gegaan en met Halil gezocht naar een andere auto. we hebben daar 2 uur gezeten. alle moeite voor ons om een zelfde auto te zoeken. wij zij heel erg tevreden.

Monteurs zijn goed
Monteurs zijn goed
Personeel aan de receptie moeten en prijs opgeven van de werkzaamheden want anders staat je voor verrasingen

Resposta da Ford-dealer Hedin Automotive - Rotterdam Noord
Heel vriendelijk en snel geholpen.

Resposta da Ford-dealer Hedin Automotive - Rotterdam Noord
Goede service en gezellige mensen…
Goede service en gezellige mensen achter de receptie.