Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Component 74, 1446 WP Purmerend, Noord-Holland, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ben super tevreden met mijn auto. Alles werkt zoals verwacht. Keurig afgeleverd. Geweldig geholpen 3x door Bjorn. Bij aflevering geduld en tijd genomen om mij alles uit te leggen. Zo fijn!... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kapot knipperlicht zeer snel vervangen. Daarnaast bleek nog een lampje van de kentekenplaat kapot te zijn (wat mij nog niet opgevallen was), die is ook gelijk meegenomen. Dus goede service!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede medewerker aan de balie! En de werkzaamheden zijn ook naar tevredenheid uitgevoerd 👍Ik heb wel een kleine opmerking …. Nadat mijn trekhaak is bevestigd heb ik geen nummerplaat ontvangen! Ik heb... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Al jaren zijn we vaste klant bij deze garage Paar nieuwe auto's gekocht Reparatie kon redelijk snel gemaakt Nu kan er altijd iets stuk gaan aan je auto Maar een mechanische vacuümpomp bij 3... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Concessionária Opel
  2. Oficina de Automóveis
  3. Concessionária
  4. Serviço de Motorista

Sobre Opel-dealer Hedin Automotive - Purmerend

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Informações de contato

• Component 74, 1446 WP, Purmerend, Noord-Holland, Holanda

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

649 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

824 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ze hebben de auto meriva weer uptoday…

Ze hebben de auto meriva weer uptoday gemaakt.

14 de março de 2026

Beste meneer/mevrouw Zult,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je Meriva weer helemaal up-to-date is.

Julian van Hedin Automotive

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

APK volgens afspraak met reparatie…

APK volgens afspraak met reparatie bandenspanning sensor.

10 de março de 2026

Beste heer Meulenbelt,

Fijn dat de APK volgens afspraak verliep met de reparatie van de bandenspanning sensor. Hartelijk dank voor de review.

Julian van Hedin Automotive

Correct geholpen

Omdat hij zijn uiterste best heeft gedaan om hem snel te repereren.

2 de março de 2026

Beste Patrick,

Fijn dat je tevreden bent over de snelle reparatie. We waarderen jouw vriendelijke woorden en zijn blij dat we je zo goed van dienst konden zijn.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Auto brengen voor een servicebeurt

Auto brengen voor een servicebeurt, kan er op wachten, bakkie koffie, krantje en 90 min. later auto klaar.

2 de março de 2026

Beste meneer/mevrouw Intres,

Fijn dat de servicebeurt zo vlot is verlopen terwijl je wachtte. We zijn blij dat je de koffie en de krant prettig vond. Dank voor de feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Auto prima onderhouden en netjes…

Auto prima onderhouden en netjes afgeleverd

24 de fevereiro de 2026

Beste meneer/mevrouw Verkade,

Wat fijn dat de auto goed is onderhouden en netjes is afgeleverd. Hartelijk dank voor je positieve feedback!

Hedin Automotive

18 de fevereiro de 2026

Beste Liety,

Fijn dat je tevreden bent over onze service. Dank voor het achterlaten van je positieve review.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ten eerste is de garage is Purmerend…

Ten eerste is de garage is Purmerend niet te bereiken per telefoon en mail. Wekt veel irritatie. We konden de bus uit werk weer ophalen, maar onze mannen stonden er en toen werd er aangegeven dat de bus pas om 17.00uur klaar was. Geen communicatie over geweest vanuit de garage.

14 de fevereiro de 2026

Beste meneer/mevrouw Volkers,

Het spijt ons te horen dat je problemen hebt ondervonden met de bereikbaarheid en de communicatie over de gereedheid van de bus. We nemen je feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Dank voor je tijd.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

duidelijke uitleg van de uit te voeren werkzaamheden.

Goede en vriendelijke ontvangst duidelijke uitleg over uit te voeren werkzaamheden. Werkzaamheden op de afgesproken tijd klaar.

11 de fevereiro de 2026

Beste Jaap,

Wat fijn dat je een goede ervaring had met de vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg. We zijn blij te horen dat de werkzaamheden op tijd klaar waren. Bedankt voor de positieve feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Auto was snel weer gereed.

16 de fevereiro de 2026

Beste Bert,

Fijn dat je auto snel weer gereed was. We waarderen je positieve feedback enorm!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pech, dubbel pech

Na 2 dagen kwam hetzelfde euvel aan het licht. De koppelingspedaal bleef weer hangen en moest dit met de punt van mijn schoen terughalen. Conclusie: 220 Euro afgerekend. Resultaat 0,0.

10 de fevereiro de 2026

Beste meneer/mevrouw Wuisman,

Het spijt ons te horen dat het probleem met de koppeling aanhoudt na het bezoek. We nemen de feedback serieus en zullen dit bespreken met de vestiging.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedrijf houdt zich aan afspraken

Bedrijf houdt zich aan afspraken, gaf duidelijke uitleg over factuur en werkzaamheden.

10 de fevereiro de 2026

Beste meneer/mevrouw,

Wat fijn dat je tevreden bent over onze duidelijke uitleg en dat wij onze afspraken nakomen. Hartelijk dank voor de positieve feedback.

Goed geholpen aardige mensen

5 de fevereiro de 2026

Beste meneer/mevrouw Asbeek-Brusse,

Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen. We waarderen de vriendelijke woorden zeer.

Beste meneer/mevrouw van Oostveen,

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Hartelijk dank voor de positieve terugkoppeling.

Deskundig

Deskundigheid, vriendelijkheid en gastvrijheid

22 de janeiro de 2026

Beste Max,

Wat fijn dat je onze deskundigheid, vriendelijkheid en gastvrijheid waardeert. We zijn blij met jouw positieve feedback en danken je hartelijk.

Goed en snel

Goed en snel
Geholpen met kleine onderhoudsbeurt

22 de janeiro de 2026

Beste meneer/mevrouw Bakker-Fiolet,

Fijn dat we je snel konden helpen met de kleine onderhoudsbeurt. Hartelijk dank voor de positieve feedback.

Prettige ontvangst

Prettige ontvangst, goede uitleg werkzaamheden

19 de janeiro de 2026

Beste meneer/mevrouw,

Fijn dat je de ontvangst en uitleg prettig vond. We waarderen jouw positieve feedback enorm.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles uit gevoerd en op tijd gebeld…

Alles uit gevoerd en op tijd gebeld zodat ik hem weer op kon halen.

14 de janeiro de 2026

Beste Ger,

Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat we je tijdig hebben kunnen informeren dat de auto klaar was. Hartelijk dank voor jouw positieve feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service,in de ochtend gebeld mbt…

Goede service,in de ochtend gebeld mbt zaken welke evt nog aan de auto uitgevoerd moesten worden en deze zijn ook dezelfde dag nog opgelost.

12 de janeiro de 2026

Beste meneer/mevrouw,

Wat fijn dat onze service zo goed is bevallen en dat we de extra werkzaamheden dezelfde dag nog konden uitvoeren. Dank je wel voor de positieve terugkoppeling.

alles gegaan volgens afspraak

vanwege het sluiten van de vestiging in Amsterdam noord was dit mijn eerste keer in de vestiging in Purmerend.
werd heel vriendelijk ontvangen en de service was prima, met name het verwisselen van zomer- naar winterbanden was prima gedaan met wielen netje gelabeld

8 de janeiro de 2026

Beste meneer/mevrouw Boes,

Fijn dat jouw eerste ervaring in onze vestiging in Purmerend als positief is ervaren. We zijn blij te horen dat je tevreden bent over de vriendelijke ontvangst en de service, in het bijzonder de bandenwissel. Bedankt voor de feedback.