Ik ben erg tevreden over mijn ervaring bij autobedrijf vd Mossel te Veghel, afdeling Ford. We hebben er geen auto gekocht maar we zijn vriendelijk en eerlijk geholpen door Thije vd Broek. Fijne en rus... Ver mais

Contactslot met spoed nodig. De spoed is na wat aandringen van mijn zijde goed opgepikt door de garage. Maar krijg vervolgens factuur van zaken die ik zelf gerepareerd heb. Onderdelen besteld... Ver mais
Vriendelijk personeel. Had een afspraak voor olie verversen om 8.00 uur wat een uurtje zou duren. Er waren op dezelfde tijd meer mensen die op dezelfde tijd een afspraak hadden voor de werkplaats. Ja... Ver mais
We hebben vorige week een gloednieuwe ford Kuga gekocht bij van Mossel in Veghel. Vandaag, een week later staat hij al op onze oprit. Thije van den Brink heeft ons geadviseerd welke auto een goede... Ver mais
Vanderlandelaan 1, 5466 RE, Veghel, Nederland, Holanda

Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Wij waren eigenaar van deze auto.
Patric (vestigingsmanager Ford Veghel) heeft ons opgelicht en zwaar benadeeld.
De betreffende auto is geïmporteerd uit Polen, maar dat "is hij niet verplicht om te melden".
De auto stond in 2023 te koop voor 23000 euro, nu voor 30000 euro!
(Zie website)
De auto heeft in de 9 maanden dat wij 'm hadden, ZES maanden bij de garage gestaan.
Accu liep leeg (spontaan), Cilinderwand gescheurd, versnellingsbakproblemen, de auto ruikt verbrand, koelvloeistof kookte.
Daarnaast is er op de afleverdatum door een monteur getankt zonder te betalen, waardoor er een aangifte tegen ons actief was bij de politie, wat wel geregeld werd door Patrick, echter nooit een excuses ontvangen!
Doe jezelf een plezier en blijf weg bij Ford Veghel!

Resposta da Van Mossel Ford - Veghel
3 maanden geleden spontaan de showroom binnen gelopen. Binnen een paar minuten zaten we in een Ford Puma voor een test-ritje. Altijd gedacht dat daar een afspraak voor nodig was maar nee hoor, verkoper Justin bood ons direct de sleutels aan voor een proefrit. Natuurlijk meteen verliefd op de Puma en na goed advies en wat vergelijkend onderzoek door Patric en Justin waren de papieren voor een nieuwe auto snel getekend. Tussentijds een paar keer contact gehad en altijd zeer kundig geholpen door Justin. Gisteren nog een hele leuke mail ontvangen van Justin met daarin een filmpje met een sneak preview van onze auto nog onder een doek, erg leuk gedaan. Vandaag was het dan zover. Wederom heel gastvrij ontvangen door Justin en na een zeer uitgebreide instructie rijden we nu lekker rond in onze splinternieuwe auto. Justin hartelijk bedankt voor het leuke contact en goede zorgen!

Van Mossel
Naar aanleiding van de klacht van 2 aug jl werd ik een aantal dagen daarna gebeld door de autoverkoper Patrick van locatie Veghel. Hij had de revieuw op trustpilot gelezen en was zeer ontdaan. Of ik wel wist wat ik hém allemaal aan deed met deze review. Ik maakte hem helemaal kapot!
Ik heb geprobeerd uit te leggen, nogmaals, hoe ik als klant behandeld wil worden.
Helaas kwamen we hier niet samen uit. Patrick is van mening dat hij alles goed heeft aangepakt.
Een week later werd ik gebeld door een andere meneer van Van Mossel, om hierover in gesprek te gaan.
Hij gaf toe dat het anders had kunnen gaan.
Hij vroeg mij, of hij na een poosje terug mocht bellen, om dan nog eens in gesprek te gaan.
Ik ging akkoord, maar zei hem dat dan graag face-to-face te doen. Prima, ik zou gebeld worden.
Dat was tweede week augustus 2024.
Tot op heden geen enkele communicatie meer geweest.
Wat kan je als klant toch teleurgesteld worden door een bedrijf en diens personeel.
Houd je aan de afspraak. Behandel je klant goed.

Resposta da Van Mossel Ford - Veghel
Vandaag mijn auto opgehaald bij van Mossel Ford in Veghel.
Ontzettend goed geholpen, klantvriendelijk, en zeer goede service door dhr van Pinxteren.
Topbedrijf!

Resposta da Van Mossel Ford - Veghel
Perfecte service van Joey bij koop en levering 2e hands auto.

Resposta da Van Mossel Ford - Veghel
Beurt goed uitgevoerd auto schoon goed gecommuniceerd

Resposta da Van Mossel Ford - Veghel
Onlangs onze ford explorer ev mogen ophalen bij van Mossel Ford Veghel.
En geef daar de oprechte 5 sterren voor.
Van de eerste afspraak tot de proefrit en de onderhandelingen op de inruil auto, verliepen prima. Ze boden realistisch en eerlijk. Ook gaven ze zeer netjes en snel antwoord op al mijn vragen gedurende het proces. Patric de verstegings directeur was de genen die ons in ieder mailte en telefoontje netjes tewoord stond. Met als afsluiting het ophaal moment. Netjes met een strik op de auto en een stevige handruk reden we weg. Nogmaals 5 sterren voor Ford Veghel

Resposta da Van Mossel Ford - Veghel
Het personeel is heel kundig en heel erg vriendelijk en aardig.
Ook prima de leenfiets die ik mee kreeg
TOP.SERVICE

Resposta da Van Mossel Ford - Veghel
Mooi en goed bedrijf, zeer vriendelijk en open naar de klant, altijd informatie van wat er gaat gebeuren en of er onverwachte reparaties bij komen, zeer te waarderen

Resposta da Van Mossel Ford - Veghel
2 weken geleden een auto gekocht bij Van Mossel in Veghel. We werden goed geholpen door Patric. Er werd goede info en uitleg gegeven en eerlijk advies. Nog even bedenktijd nodig en dat was mogelijk.. super fijn. Ná de aankoop 1 keer terug geweest voor extra uitleg van de bediening en gebruik van de auto, Patric had daar alle tijd voor. Goede service en fijne mensen. Zeker aan te bevelen om bij Van Mossel in Veghel een auto te kopen... wel 5 sterren waard. Succes verder mannen! Groetjes, Frans en Antoinette

Resposta da Van Mossel Ford - Veghel
Onze ervaring bij de aanschaf van een occasion is prima. Er is goed meegedacht met enkele aanpassingen op de auto, waar we erg blij mee zijn.
Het contact met afdeling verkoop was aangenaam.

Resposta da Van Mossel Ford - Veghel
Onze nieuwe auto heeft lang op zich laten wachten, maar was het wachten waard. Prachtige aangepaste auto naar onze wensen. Voor de verkoper was niets teveel, prettige uitleg en prima service. Geslaagde aankoop!

Resposta da Van Mossel Ford - Veghel
Wij zijn enorm goed geholpen in Veghel bij van mossel Ford. Onze zoektocht naar een Kuga Vignale is door Justin en Joey in een enorm fijn en krachtig proces verlopen.

Resposta da Van Mossel Ford - Veghel
VIP behandeling: Fijne ontvangst, goede informatie, goede samenwerking tussen de verschillende afdelingen.

Resposta da Van Mossel Ford - Veghel
Nieuwe leaseauto via Van Mossel. Goede service. Nu op voor de KM's.