Klantenservice is top! Tot op heden alleen maar goede ervaringen mee gehad. Vriendelijke Klantenservice die je professioneel verder helpen. Daarbij ben ik helemaal weg van het merk. Misschien aan d... Ver mais
Josh V is al jarenlang een van mijn favoriete merken. Keer op keer brengen ze weer de meest fantastische collecties uit. Iedere nieuwe collectie lijkt de voorgaande weer te overtreffen. Ik ben heel be... Ver mais
Ik ben super goed en heel snel geholpen door Kelly. Er werd direct meegedacht aan een goede oplossing. Daarnaast mocht ik het product kosteloos retourneren en was het ook snel verwerkt en ontvangen.... Ver mais
Een retour gedaan van 3 artikelen, waarvan er 2 niet waren aangemeld. 1 artikel keurig afgehandeld, 2 artikelen houden ze in hun bezit zonder daar iets voor terug te doen naar de klant. Het... Ver mais
Het Nederlandse fashion- en lifestylelabel JOSH V is in 2011 opgericht door de Amsterdamse mode-onderneemster Josh Veldhuizen en biedt toegankelijke mode voor elke vrouw. Het merk staat bekend om haar elegante ready-to-wear-collecties die zich onderscheiden door de stijlvolle en comfortabele pasvorm, natuurlijke kleurtinten en het gebruik van hoogwaardige materialen en in-house ontworpen details, zoals unieke prints en branded knopen. Bij JOSH V worden kledingcollecties ontworpen met aandacht voor mens, milieu en dier. De missie is ‘to make all women look & feel spectacular’ waarbij de pijlers diversiteit, duurzaamheid en body positivity centraal staan. Om deze laatste reden heeft JOSH V haar maattabel verbreed en zijn de collecties verkrijgbaar van maat 2XS tot 2XL. Op het gebied van sustainability is JOSH V een van de voorlopers en streeft het ambitieuze doelstellingen na. Kleding van JOSH V heeft niet alleen een stijlvolle look & feel, maar biedt ook een zeer comfortabele pasvorm – voor verschillende lichaamstypes. Bij het ontwerpen wordt er altijd extra nagedacht over hoe het comfort verhoogd kan worden, zonder concessies te doen aan het design. Door de combinatie van stijl, comfort, het kleurenpalet en de kwaliteit, kunnen de kledingcollecties van JOSH V eindeloos gecombineerd worden en gaan ze jarenlang mee. Met de toevoeging van onder andere activewear, sleepwear en JOSH V Home – luxueuze interieuraccessoires gemaakt van speciale texturen en hoogwaardige materialen – groeit JOSH V verder tot allround lifestylebrand, zowel nationaal als internationaal. Inmiddels is JOSH V verkrijgbaar in maar liefst 300 partnerstores in Nederland en Europese landen als België, Portugal, Cyprus, Griekenland en binnenkort ook in Denemarken.
Keienbergweg 44, 1101 GC, Amsterdam, Holanda
Respondeu a 84% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Extreem slechte klantenservice.
Pakket is niet bezorgd afgelopen woensdag. Ik probeer al twee dagen contact te krijgen met Josh V maar zonder succes. Telefonisch is de klantenservice niet bereikbaar. Ook niet nadat ik twee keer een terugbelverzoek heb neergelegd. En op de twee emails die ik heb verstuurd wordt gewoonweg niet gereageerd. Echt heel slecht.
Ik zou niemand aanraden hier wat te bestellen!!
Hele leuke enkellaarsjes gekocht. Begin september in de sale. Bij een winkel die dit merk voert. De leanna laarjes. Gisteren bij de 2x dragen laat al een gouden stud los waar het lipje aan de bovenkant mee vast zit. Erg jammer
Wel leuke kleren en fijne site, maar schandalig dat je overal extra voor moet betalen.
Ik had 3 keef iets in Maat S besteld en alles viel anders. Voor over de €100 euro besteld en alsnog extra moeten betalen voor klarna. Omdat alles anders viel
Wou ik dus ruilen maar dat was al niet mogelijk, ik kon het terugsturen en opnieuw kopen. Terugsturen vragen ze ook al extra voor terwijl het een antwoordnummer was dus dat is eigenlijk gratis versturen is. Dan zou ik eigenlijk ook moeten betalen voor het opnieuw bestellen. Dat maar gelaten want ze vragen echt OVERAL extra geld voor. Gewoon schandalig
Heb een week geleden de Josh V Mascha Planner besteld. Er stond een week lang op de postnl app “bezorgmoment nog onbekend” terwijl er op de site van JoshV “order completed” stond. Heb contact opgenomen met de klanten service die mij verteld dat mijn bestelling was “kwijtgeraakt” tijdens het verzendproces. Waardoor er een nieuwe bestelling moest gemaakt worden die nu nog niet eens verzonden is. Moet ik opnieuw lang gaan wachten. Jammer dat ik er niet van op de hoogte word gebracht.
Een eerste bestelling geplaatst bij Josh V onder bestelnummer JV456886. Het ging om 2 artikelen. Echter is er maar 1 geleverd. Uiteraard heb ik gelijk contact opgenomen en de situatie voorgelegd. Het ging namelijk om een cadeau.De desbetreffende mevrouw gaf aan dat ik ze niet kon garanderen dat ze het voor de volgende dag nog kon nazenden, maar aan het einde van de middag zou ik in ieder geval een mail zou kunnen verwachten dat de factuur zal worden aangepast. Omdat ik deze mail niet kreeg besloot ik nogmaals contact op te nemen en ditmaal kreeg ik een ander manier aan de lijn met weer een ander theorie. Vervolgens krijg ik via een ander collega weer te horen dat ik even moet afwachten tot de kwestie opgelost kan worden.
De wijze waarop het verloopt is nogal onprofessioneel.
Ik had een bestelling gedaan, post nl zou het geleverd moeten hebben!
Niets ontvangen!
Opnieuw besteld!
Bedrijf is hiervoor verzekerd! Heeft onderzoek gedaan, maar is mij helaas niet tegenmoet gekomen
Later heb ik een nieuw pakket gekregen..
Heel jammer dit!
Extreem slechte klantenservice.
3 feb iets retour gedaan, het is nu de 17e en nog steeds geen retour bevestiging, email of mijn geld terug gekregen.
Al 4 mails gestuurd naar de klantenservice maar geen gehoor.
Ik zou niemand aanraden hier wat te bestellen!!
Teveel kwaliteits verschil tussen producten.
Moeten betalen voor een retour (dit niet vooraf vermelden)
Kleding gewoon los (zonder beschermende verpakking) in een doos gegooid, geen presentatie.
Voor een luxe merk had ik meer verwacht.
Als je ze contacteert, mag je kort gezegd de t*ring krijgen en fluiten naar je centen. Je wordt uitgemaakt als fraudeur en er is geen sprake van klantgerichtheid. Hoop dat José Veldhuizen bij is met haar gestolen geld, want ik raad iedereen af om hier te bestellen.
Beloof geen 24 uur bezorgservice als je het niet kunt waar maken door drukte oid. Indien er een bijzondere dag/actie is waar drukte door ontstaat dienen jullie hier op te anticiperen. En niet 3 dagen later pas een mail sturen. En wellicht is het servicegericht om een methode te creëren waarbij de klant kan annuleren wanneer niet aan de verwachting word voldaan en het probleem nu niet bij mij als klant ligt.
Voor mij mag de service wat beter voor dat geld dat je voor je spullen betaalt. Recent een setje gekocht (korte broek + topje), wel als losse artikelen maar er stond vermeld dat beide op voorraad waren in de maten die ik wilde. Ik heb tussenmaat maar had voorkeur voor de grotere maat omdat die op voorraad was (anders zou ik die kleinere zeker bestellen). Ik kreeg mijn pakje snel binnen en dat was ook netjes verpakt, alleen topje zat er niet bij. Dag later kreeg ik een bericht dat de topje niet geleverd zou worden door een foutje: het artikel was niet beschikbaar. Geld zou worden teruggestort. Ik vraag me dan af, je moet je telefoonnummer achterlaten als je account aanmaakt, waarom wordt er dan niet gebeld om te vragen of de klant eventuuel dezelfde atrikel in een andere maat wil nemen (of andere oplossing eventueel). Je koopt een setje maar je krijgt een helft, terwijl als je dit van tevoren had geweten, zou je wellicht naar een andere kleur of andere artikel kijken
Top service, prachtige spullen!
Laatst contact gehad met de klantenservice vanwege een bestelling. Super vriendelijk en begripvol. Geld was binnen 2 werkdagen retour!
De kleding is van super goede kwaliteit!
Drie keer iets bij Josh v besteld waarvan twee keer een probleem.
Hiervoor contact opgenomen opgenomen met de klantenservice waarbij ik twee keer geen oplossing heb gekregen en nu thuis zit met een kapotte jurk van 159,99 euro.
Ik koop al 4 jaar kleren van dit merk via hun webshop en nog nooit problemen gehad.
De bestelling krijg je altijd de dag erna, zelfs op zaterdag (PostNL).
De kleren zijn van goede kwaliteit. Voor jeans neem je best wel een maatje groter.
Retour gaat ook makkelijk. Je kan gewoon de doos hergebruiken daarvoor en er zit een retourlabel bij. Het geld is binnen 2 weken teruggestort.
Ik heb ondertussen al vaak kleren besteld bij JOSH V. De levering gaat altijd heel snel! Als de kleren aankwamen was ik nooit teleurgesteld. De kwaliteit van de kledij is heel goed. De klantenservice is ook heel goed! Ze geven je snel en antwoord en helpen je zo snel al ze kunnen. Ik raad deze site enorm aan!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.