Zeer vriendelijk geholpen. Met professionele duidelijke uitleg zowel bij aankoop als bij levering. Bij levering van de auto werd alles heel goed,rustig,duidelijk uitgelegd. Er werd beide keren tijd g... Ver mais

Oeps onze B Max deed het niet meer en de kosten waren behoorlijk, dus op zoek naar een occasion. Op de site zagen we een nette Kuga staan, alleen wat weinig foto’s. Toch wilden we een proefrit met d... Ver mais
Probleem met versnellingsbak goed geholpen door de aardige mensen Tevens een probleem met de uitlijning van mijn auto al 3 keer bij een grote keten geweest en ze kregen het niet opgelost maar bij va... Ver mais
Weinig aandacht voor het rijklaar maken van de aflevering van de auto. Stoel plasticverpakking ligt onder de stoel in de auto. Camara calibratie achteruit rij camera wijkt 2,10 meter af. Volume... Ver mais
Meerenakkerweg 3A, 5652 AR, Eindhoven, Nederland, Holanda

Pede aos clientes que avaliem

Resposta da Van Mossel Ford - Eindhoven
topper! was onderweg met een motor storing, alleen nog EV beschikbaar.
monteur stond te wachten met nieuwe startbatterij ondanks dat ze om 17.00 sluiten.
dat is klantenservice.

Resposta da Van Mossel Ford - Eindhoven
Een hele fijne auto , echter waren er op het internet meer opties op de auto dan ik daadwerkelijk nu heb , er zou stuur en stoelverwarming zijn, een achteruit rij camera , dit zit er echter niet op, maar complimenten voor Sam Smets , een hele warme jonge dame die me zeer correct geholpen heeft

Resposta da Van Mossel Ford - Eindhoven
Naar hen geweest voor een terugroepactie van Ford.
Meteen kleinere onderhoudsbeurt gehad. Goed uitgevoerd geen bijzonderheden

Resposta da Van Mossel Ford - Eindhoven
We werden zeer vriendelijk ontvangen. We kwamen voor de Ford Kuga en werden daar gelijk heen gebracht. Zeer goede uitleg van Samuel en hij wist al onze vragen prima te beantwoorden. En we wisten al gelijk dat dit onze nieuwe auto moest worden. En nu naar 'n paar dagen erin gereden te hebben zijn we meer dan tevreden! Dank aan iedereen.

Resposta da Van Mossel Ford - Eindhoven
De koffie smaakt goed maar ze zouden wat meer tijd kunnen maken om de Fort app te instaleren op mijn telefoon dat wil mij niet lukken.

Resposta da Van Mossel Ford - Eindhoven
Ik kom snel terecht met mijn auto, en ze konden het probleem meteen vinden en repareren

Resposta da Van Mossel Ford - Eindhoven
Vanaf het begin wat kleine probleempjes met de auto gehad, maar deze waren binnen no time netjes opgelost.

Resposta da Van Mossel Ford - Eindhoven
De onderhoudsbeurt aan mijn Ford is correct en volgens afspraak uitgevoerd, en ook de gereserveerde leenfiets stond klaar.
Een opmerkelijk min-puntje: ik had de beurt online geboekt (en daarvan ook een bevestiging ontvangen), maar toen ik mij 's ochtends meldde bij de balie was niet bekend dat het een beurt aan mijn auto betrof - er stond voor mij weliswaar een afspraak in het systeem, maar niet wat er aan mijn auto moest gebeuren. Kennelijk is er een disconnectie tussen het online afsprakensysteem en de informatie die aan de vestiging wordt doorgegeven. Daar is ruimte voor verbetering.
Enfin, de receptioniste heeft e.e.a. ter plekke rechtgezet, dus dat was weer positief!

Resposta da Van Mossel Ford - Eindhoven
Goed geholpen, maar door continue drukte, personeel, geen ruimte voor kleine vragen/probleempjes

Resposta da Van Mossel Ford - Eindhoven
Maandag afspraak gemaakt omdat er wat mis was ik kon vandaag woensdag langs komen dan zouden ze kijken of ze het konden repareren mijn afspraken verzet was er vandaag om 8 uur daar zeiden ze dat ze me niet konden helpen het was te druk ...... Waarom maak je dan een afspraak

Resposta da Van Mossel Ford - Eindhoven
Communicatie en afstemming was prima. App met film over onderhoud was top

Resposta da Van Mossel Ford - Eindhoven
Vriendelijk mensen, goede service en uitleg. Voelt je thuis en ze staan voor elke klant open, of je nú tweedehands of nieuw koopt

Resposta da Van Mossel Ford - Eindhoven
Op vrijdag 20-juni hebben wij onze nieuwe Kuga mogen ophalen. Samuel Lammers heeft deze aflevering begeleid, en dit bijzonder fijn gedaan. Heel officieel, met ook de nodige ontspanning en humor. Top. Het ontvangen van de nieuwe auto was relax en tijd genoeg voor uitleg en vragen. Dank je.