Ik ben over gestapt van Brielle maar Middelharnis omdat ik bij Brielle elke keer verassingen had kwa kosten, onvriendelijke service en tot 2x toe mijn auto met een half uit elkaar liggend interieur te... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Pas geleden de auto z'n 2e onderhoud gehad, ben erbij gebleven. Na een paar dagen de factuur binnen gekregen en zag dat 1 ltr remolie is berekend is terwijl geen druppel remolie is vervangen. Hierop g... Ver mais
Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop van mijn Ford Fiesta. De hele aankoop is prettig verlopen en ik ben vriendelijk en professioneel geholpen. Ook Febe heeft hier een fijne bijdrage aan geleverd... Ver mais
Febe heeft ons vanaf het eerste moment goed geholpen. Ook tussendoor konden we met alle vragen bij haar terecht. Super fijne ervaring.
Detalhes da empresa
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Informações de contato
Holanda
- vanmossel.nl/ford

Profiteer nu van topdeals!
Pede aos clientes que avaliem

Vriendelijk en netjes geholpen
Vriendelijk en netjes geholpen. Alles is naar wens verlopen.
Na het maken van een afspraak en…
Na het maken van een afspraak en uitleggen wat het probleem leek te zijn was de auto snel weer gerepareerd tegen acceptabele kosten.
Ik werd direct geholpen en de auto…
Ik werd direct geholpen en de auto kreeg meteen alle aandacht, waardoor het probleem zeer snel werd opgelost en ik weer zorgeloos kon rijden.
De persoonlijke aandacht is sowieso zeer prettig bij deze garage (MG-afdeling), full service en je voelt je echt koning als klant.
Van begin tot eind goed geregeld
Van begin tot eind goed geregeld. Vakkundigheid en klantgericht.
Het bedrijf heeft ervoor gezorgd dat ik…
Het bedrijf heeft ervoor gezorgd dat ik toch een gedeelte van het geld terug kreeg ondanks dat het niet onder de Bovag garantie viel.
Ford Kuga…
Mijn man en ik hebben bij Luna een Ford Kuga uitgezocht voor 1 jaar lease.
We zijn ontzettend goed en vriendelijk te woord gestaan en met alles geholpen.
Zelfs de winterbanden die we via een andere lokatie hadden gevonden zijn in 1 keer meegeleverd bij de oplevering van de auto.
Onze oude auto hebben ze overgenomen.
Wij zijn blij met de afhandeling en behandeling die wij hebben ontvangen van Luna van Linder.
Top geholpen door Juul Smeets
Na een zeer teleurstellende ervaring bij de BYD dealer. Toch maar weer naar Ford gegaan. (eerste auto was een Ford Capri 1700 GT/XLR). Daar werd ik geholpen door Juul Smeets. Door Juul werden wij uitstekend geholpen. Hij vertelde ons wat wel en niet kon in de Ford Capri of Explorer. Gelijk maar even test gereden en de Capri en Explorer. Na het samen stellen van onze wensen, werd er een nieuwe Capri gekocht bij Juul. Van Mossel ben zuinig op deze sympathieke verkoper.
Een uitzonderlijke ervaring
Wij zijn zeer tevreden over de uitstekende service die we hebben ontvangen. Tijdens een controle werden niet alleen de afgesproken werkzaamheden uitgevoerd, maar heeft Van Mossel zelfs uit eigen initiatief en op eigen kosten een accu en enkele lagers vervangen. Dat getuigt van betrokkenheid, vakmanschap en een sterke focus op klanttevredenheid.
Daarnaast willen we Samuel en Marcel speciaal bedanken voor hun professionele, vriendelijke en behulpzame aanpak. Hun persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie maakten de hele ervaring bijzonder prettig.
Het is tegenwoordig niet vanzelfsprekend om zo'n servicegericht bedrijf tegen te komen. Daarom kunnen wij Van Mossel Ford Eindhoven van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbaarheid, kwaliteit en uitstekende klantenservice.

goede service
Klantvriendelijker en met iemand een…
Klantvriendelijker en met iemand een duidelijke afspraak maken.
Prima service en altijd betrouwbaar.
Het zou fijn zijn als je een antwoord…
Het zou fijn zijn als je een antwoord krijgt op je vraag waar je iets aan hebt
Goed en snel geholpen 👍
Top service bij aanschaf en aflevering
Jurgen heeft ons top geholpen bij de aanschaf van onze Ford Explorer. Donderdag de aflevering van onze auto samen met Quinten gedaan. Prima uitleg gehad.
Goede en nette service
Als je een nette review wilt schrijven, kun je hem iets duidelijker formuleren. Bijvoorbeeld:
“Een auto gekocht waarbij nog enkele beschadigingen overgespoten moesten worden. Bij thuiskomst bleek bovendien dat er een paar onderdelen in het interieur ontbraken. Dit is uiteindelijk heel professioneel en netjes opgelost. Goede service en de gemaakte afspraken zijn nagekomen.