Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nadat er een fysiek probleem (buiten huis om) is ontstaan met de aansluiting buiten op straat viel mijn Internet weg en bleef slecht en haperend. Na verschillende monteurs over de vloer gehad t... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Steeds als bijna de factuur betaald moet worden gaan ze expres je verbinding van tv en het internet blokkeren. Het begint nou te opvallen als een maandelijks probleem. Plus mijn kosten tv en internet... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Communicatie van monteurs, internet en energie gaat vanuit verschillende namen en internetafzenders. Iets terugvinden valt dan niet mee want je moet onder 5 verschillende marketing termen iets zoek... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik vind t heel jammer dat ik bij budget heb contract aangesloten ik ga mijn best doen om deze internet te gooien want ik heb heel erg slecht internet en als ik klantenservice belt hahahah niet denken... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Servicos Públicos Habitacionais
  2. Provedor de internet

Hallo, wij zijn Budget Internet, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV & Bellen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten.

Informações de contato

1,8

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

1 mil avaliações

Respondeu a 98% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Gratis glasvezel??? Een ellende

Ik liet gratis glasvezel installeren. Komt er een factuur van 174,03 waar niks van klopte. Na heel lang over en weer bellen en mailen werd uiteindelijk toegegeven dat dit niet kon kloppen en dat ik de rekening niet hoefde te betalen. Maar toen kwam het smoesje: de factuur zit al in het systeem. Als u het bedrag nu betaalt dan verrekenen we dit met de maandelijkse premie. Ik ging er niet mee akkoord waardoor er aanmaningen volgden (voor de factuur die ik niet hoefde te betalen). Mijn tv is inmiddels afgesloten en binnenkort ook mijn internet als ik niet betaal. Hoe klantonvriendelijk kun je zijn. De klant op laten draaien voor je eigen problemen. Echt een flinke afrader, dit bedrijf. Die ene ster is eigenlijk nog te veel.

14 de janeiro de 2026

Beste Yvonne,

Dank u wel voor uw review. Wat naar dat u deze ervaring heeft met uw eerste factuur. Normaal klopt het dat dit dan verwerkt wordt met terug betalingen in de komende facturen. Maar er kan ook gekozen worden om via onze Backoffice die hele 1ste factuur opnieuw te laten opmaken waardoor het bedrag wordt aangepast. U kunt hiervoor contact met ons opnemen en hierom vragen. Want zoals het nu ernaar uit ziet loopt dit alleen maar op kwa kosten voor u. Ons nummer is 020-2055555. Mocht u niet willen bellen, dan hebben wij ook een chatservice.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zoveel spijt dat ik over gestapt ben…

Zoveel spijt dat ik over gestapt ben van Odido naar Budget Thuis. Erg tevreden over de energie van Budget maar internet en tv is drama! Eerst de tv: ik moet zelf elke keer de tv op HDMI 2 zetten om überhaupt te kunnen kijken. Maar internet is nog erger! WiFi werkt niet en het wachtwoord lijkt onjuist te zijn terwijl die op het kastje staat en ik de QR code gescand heb. Via de chatbot geprobeerd e.e.a. zelf op te lossen tot het punt dat je je modem moet selecteren. Daar staat het modem dat vorige week bij mij geïnstalleerd is niet bij dus kom ik daar niet verder mee. Dan bellen: wachttijd 5 minuten, tot mijn verrassing dus erg kort. Maar waar normaal de wachttijd afloopt, loopt deze op naar 10 minuten en wacht ik inmiddels al 15 minuten. Ik heb verschrikkelijk veel spijt.

14 de janeiro de 2026

Beste Christy,

Dank u wel voor uw review. En wat naar dat u problemen heeft met uw internet verbinding. Wij garanderen een vaste internet verbinding en wat betreft uw wifi verbinding kunnen wij u goede tips geven om dit te verbeteren. Zoals de aanschaf van een wifiversterker. U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer; Ons nummer is 020-2055555. Mocht u niet willen bellen, dan hebben wij ook een chatservice.

Doe het niet

Doe het niet! Wifi verschrikkelijk. Krijg ik het advies om het modem dichterbij te zetten.. :’) Wellicht is het een goeie provider als je in een studio woont maar anders niet doen! Ze geven ook telefonisch toe dat hun modem en daarmee hun wifi minder goed is dan die van bijvoorbeeld KPN. Met hun had ik met dezelfde wifisnelheid wel gewoon verbinding in heel het huis. Nu moet ik een wifiversterker nemen en alsnog werkt het slecht en valt die uit. Nog 9 maanden uitzitten helaas..

13 de janeiro de 2026

Beste Consumer 2,

Dank u wel voor uw review. U heeft problemen met uw wifi verbinding en heeft al een wifi versterk aangeschaft. Dat is een prima oplossing. Wat men nog wel eens vergeet is om in te loggen op die wifi versterker en die dezelfde wifi naam en wifi wachtwoord te geven als ons modem. Op deze manier vormen ze samen een hele sterkte wifi cirkel als u dan ook nog de versterker halverwege de woning hebt neergezet/aangesloten.

Vanaf Júni problemen met WiFi

Vanaf Júni problemen met WiFi. Valt steeds uit. Komt door storing, buren hebben sterkere WiFi, WiFi versterker is ineens niet sterk genoeg, modem is niet meer goed. Uren aan de telefoon en gechat, laatste had geen zin volgens medewerker. Begin december glasvezel genomen, zou kunnen helpen. 3 weken prima, sinds een paar dagen weer hetzelfde probleem, uitval. Hebben de draytek gekregen, die wij niet konden aansluiten. Gaan nog een keer een poging wagen, Maar een half jaar wordt er weinig tot niets gedaan, zeer frustrerend. Dan krijg ik ook nog een “ aanbieding” om te verlengen met 5 euro korting voor 5 maanden, terwijl nieuwe klanten bijna 50 % korting krijgen voor 12 maanden.

8 de junho de 2025

Beste José,

Bedankt voor het schrijven van de eerlijke review.

Vervelend om te horen dat u problemen ervaart met uw wifiverbinding. Wij zouden u graag willen helpen hierbij, het is alleen moeilijk voor ons om dat te doen in sommige gevallen. Er zijn veel dingen die kunnen zorgen voor storing op het signaal, waar wij geen invloed op hebben. Het liefste zouden wij dat natuurlijk wel kunnen, want een tevreden klant hebben wij natuurlijk liever.

Met betrekking tot het verlengaanbod. Wij snappen dat zo een aanbieding oneerlijk voelt. Misschien kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling, of zij een beter aanbod kunnen doen? Zij zijn te bereiken op 020-2055555.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

খানকির পোলা বাটপারি না করে তোর মা আর…

খানকির পোলা বাটপারি না করে তোর মা আর বোন এর দেহ বিক্রি কর বেশ্যার পোলা।
3 Sort 1550

12 de janeiro de 2026

Beste Pix,

Bedankt voor het schrijven van een review. Helaas kunnen wij niet inhoudelijk ingaan op wat u heeft geschreven, gezien de taal waarin u uw verhaal heeft gedaan.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Deze provider kan er gewoon beter mee stoppen

Deze provider kan er gewoon beter mee stoppen. 4 maanden hel. 40.000x per dag gaan mijn internet aan/uit (opgemeten door hun monteur). Als er storing is, moet je zelf de monteur betalen. Het duurt 10 dagen gemiddeld voordat er een monteur kan komen. Ik heb in 4 maanden tijd 5x de monteur over de vloedlr gehad. Daarna moet je een klacht hierover indienen. Dan bieden ze aan de helft te betalen. Als je daar niet mee akkoord gaat, dan betalen ze de monteurkosten terug. 10 dagen compleet zonder internet en tv. Ipv mij te compenseren, gewoon die 10 dagen ook moeten betalen. Zeggen de monteur van KPN te sturen om bedrading buiten te checken (2x). Niemand weet of de monteur van KPN is langsgeweest. Welkomstcadeau is niet geleverd. Daar ipv korting op mijn maandelijkse abonnement (wat ik niet wilde). 3x klacht over ingediend, geen resultaat. Thuis doet mijn bekabeld internet het oké maar 3 meter van de router af, geen vast wifi. Komt en gaat. Heb een versterker gekocht helpt niet, omdat de wifi niet stabiel is (langzaam mag, maar stabiel internet is een vereiste. Ook doet mijn digitale thermostaat het hierdoor ook niet. Moest een monteur laten komen om weer een ouderwetse te installeren want anders kon ik mijn verwarming niet bedienen. Ik heb een abonnement van 2 jaar, heb deze na 4 maanden opgezegd. Moest iets van 400 euro betalen. Ik ben gewoon blij dat ik van ze af ben. Na ongeveer 50 klachten ingediend te hebben, ben ik gewoon gaan beseffen dat mijn mentale welgesteldheid belangrijker is dan het bedrag dat ik moet betalen om van ze af te komen. Verschrikkelijk verschrikkelijk bedrijf. Ik hoop dat de inspectiebedrijf dit bedrijf hun vergunning kan afnemen.

10 de janeiro de 2026

Beste Mira,

Bedankt voor het schrijven van de eerlijke review.

Het spijt ons te horen dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad. We begrijpen dat dit ontzettend frustrerend moet zijn en nemen je feedback zeer serieus. We hadden graag samen gekeken naar een oplossing om je beter te ondersteunen, maar aangezien je je abonnement hebt opgezegd, kunnen we dat helaas niet meer doen.

We hopen dat je in de toekomst een provider vindt die beter aan je verwachtingen voldoet. Onze oprechte excuses voor de overlast die je hebt ervaren.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slechte Draytek Vigor modem! Onbetrouwbaar Budget Internet + TV!

Nu een aantal maanden Budget Internet + TV. De glasvezel verbinding zelf is prima, maar het probleem is het zeer slechte Draytek Vigor 2765ac modem. WiFi valt meerdere keren per dag uit. Zelfs als ik 1 of 2 meter afstand naast het modem zit. Verplaats ik het modem voor een testopstelling op de keukentafel en zelfs dan valt de WiFi uit. Dit bewijst dat problemen niet aan obstakels of signaal van de buren ligt. Met mijn vorige KPN V10 modem nooit problemen gehad met de WiFi op deze manier.
Alle opties zoals bandsteering aan/uit of enkel 2.4 of 5 ghz geprobeerd en geen verbetering.

Ook problemen met TV Unicast verkeer. Multicast gaat goed.
Zodra ik uitzending gemist kijk, videoland, netflix dan schokt het beeld. Wij hebben exact dezelfde TV ontvanger als we destijds bij KPN hadden en daar geen problemen. TV kastje is met Ethernet kabel direct aangesloten op de modem.

Bel ik de klantenservice met bovenstaand verhaal krijg je altijd het verhaal we moeten uw modem resetten, probeer ander stopcontact voor TV kastje.
Heb ik de modem gereset en mijn eigen instellingen zijn allemaal weg. Vraag ik aan de klantenservice wat het standaard IP adres van de modem is, weten ze niet eens, navragen wij werken alleen met MAC adres. De navraag duurde zo lang dat ik ondertussen zelf het IP adres al had opgezocht. Gelukkig had ik een configuratie backup gemaakt en kon ik die terug zetten.

Veel beantwoorde reviews hieronder door Budget internet met de opmerking bel ons heeft geen enkel nut omdat de klantenservice zeer laag geschold is en geen probleem oplossend vermogen heeft.

Beste Budget Internet,
stap over op een ander merk en type modem en zeer waarschijnlijk lost dat veel problemen bij veel klanten op. Nogmaals het glasvezel signaal zelf is goed en naar wat nu lijkt is dat het grootste probleem zit in de modem die slecht WiFi geeft en slecht met Unicast verkeer omgaat.
Daarnaast vraag ik mij af of KPN klanten voorrang krijgen op het KPN Netwerk dan Budget klanten? Dit lijkt er ook sterk op! Terwijl Budget reclame maakt met het betrouwbare KPN netwerk!?
Tip voor de techneuten van Budget, Zodra je een uitzending gemist, videoland of netflix kijkt en je ziet het schokken ga dan op telefoon of laptop naar de webbased pagina van de modem en login. Daarna druk je op pagina vernieuwen en je ziet de stream op de TV meteen gaan schokken! Dit zou wijzen op een modem met te weinig CPU. Ik heb dit getest zonder andere actieve apparaten die op de modem aangesloten zijn.
Graag kom ik in contact met een 2e lijns helpdesk van Budget internet die hopelijk hier kennis over heeft en mij een ander merk en type modem kan opsturen zodat dit getest kan worden. Belangrijk om klanten te behouden gezien de vele slechte reviews!

9 de janeiro de 2026

Beste J.

Dank u wel voor uw uitgebreide review. U geeft goede tips en weet waar u over praat. Wij zijn wel afhankelijk van dit type modem en kunnen bepaalde instellingen aanpassen in het systeem waar u ook zelf in kunt komen door in te loggen op ons modem. En voor een goed wifi bereik is het ook nodig om een goede wifiversterker in huis te hebben en die halverwege de woning aan te sluiten en die dezelfde wifi naam en wifi wachtwoord te geven als ons modem. Dit zou veel wifiproblemen moeten oplossen. We zijn altijd afhankelijk van uw omgevingssignalen betreffende het wifi en elke locatie heeft zijn eigen wifi oplossing.

Succes met het oplossen van uw wifi probleem en ook de verbinding van uw TV vraagt om een goede bekabeling (minimaal Cat6 of hoger) En mocht u daarover nog meer tips willen krijgen dan kunt u contact met ons opnemen. Ons nummer is 020-2055555. Mocht u niet willen bellen, dan hebben wij ook een chatservice.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ben over gestapt naar glasvezel de…

Ben over gestapt naar glasvezel de stomste ooit heb kunnen doen traag internet WiFi valt steeds weg
Als je belt word meteen gedreigd met een afkoop som
Alternatief bieden ze niet wat betekent dat ooit eens een monteur gaat langs komen tot die tijd moet je maar kijken hoe je aan internet komt
en natuurlijk ook geen tv
Me vorige abonnement konden ze niet herstellen had voorheen via de telefoon lijn
Dan noem mij maar een oude zak maar die werkte wel 100 x beter dan die rotzooi van jullie

Ik wil iedereen waarschuwen BLIJF BIJ DEZE PROVIDER WEG

9 de janeiro de 2026

Beste Consumer 5,

Dank u wel voor uw review. Wat jammer dat uw wifiverbinding niet goed lijkt te werken. Wij garanderen uw vaste bekabeling. Wat betreft het wifi kunnen wij u goede tips geven zoals een goede wifiversterker als een TP-link. Die kunt u halverwege de woning zetten en dan daarop inloggen en dezelfde wifi naam en wifi wachtwoord geven als ons modem. Dit zou de meeste wifi problemen moeten oplossen. Mocht u nog meer tips willen, dan kunt u contact met ons opnemen. Ons nummer is 020-2055555. Mocht u niet willen bellen, dan hebben wij ook een chatservice.

is net of ik in de jaren 90 ben op internet zo traag en slecht

wat een ellende met dat internet zowat iedere dag klapt mijn internet eruit en moet ik mijn modem en router van stroom afhalen en alles opnieuw laten opstarten want een andere mogelijkheid is er niet, ben ik op dan eindelijk op internet gaat alles heel traag terwijl ik 1000mb glasvezel heb probleem word steeds erger is echt niet meer leuk, ben ook echt van plan om bij budget weg te gaan ! (update ik heb mijn contract 9-1-2026 opgezegd bij budget)

8 de janeiro de 2026

Beste Kevin,

Dank u wel voor uw review. Wij garanderen bekabeld internet. En als u dan 1000mb heeft dan moet u via een speedtest minstens snelheden krijgen van rond de 950mb. Als dit niet het geval is dan graag contact met ons opnemen. Want dat moeten wij dan voor u oplossen. Uw bekabeling moet minimaal wel cat6 zijn of hoger om deze snelheden te kunnen halen. Mocht dit echter allemaal gaan om uw wifi verbinding. Dan kunt u alleen zulke snelheden krijgen met goede wifiversterkers. De eerste halverwege de woning te zetten en misschien zelfs een 2de nog verder in de woning. Dan is het echt mogelijk om boven de 900mb wifi te krijgen. Denk dan wel aan type TP-link als wifi versterker. Mocht u tips hiervoor willen dan kunt u contact met ons opnemen. Wat jammer dat uw wifiverbinding niet goed lijkt te werken. Wij garanderen uw vaste bekabeling. Wat betreft het wifi kunnen wij u goede tips geven zoals een goede wifiversterker als een TP-link. Die kunt u halverwege de woning zetten en dan daarop inloggen en dezelfde wifi naam en wifi wachtwoord geven als ons modem. Dit zou de meeste wifi problemen moeten oplossen. Mocht u nog meer tips willen, dan kunt u contact met ons opnemen. Ons nummer is 020-2055555. Mocht u niet willen bellen, dan hebben wij ook een chatservice.

Afrader

Geen support, geen know-how, onbeleefd, kastje-muur, geen betrokkenheid. Niet doen.

8 de janeiro de 2026

Beste Alice,

Dank u wel voor uw review. Het is niet helemaal duidelijk waar uw probleem over gaat. Maar we zouden altijd beleeft moeten zijn en ook kennis moeten hebben over uw probleem. Zou u daarom toch opnieuw contact met ons willen opnemen? Ons nummer is 020-2055555. Mocht u niet willen bellen, dan hebben wij ook een chatservice.

per november over gestapt

per november over gestapt
en wat een spijt elke keer word de verbinding van internet verbroken waar door we ook geen tv meer hebben
al zoveel keer gebeld en elke keer ene ander smoes
mb al 2 keer verhoogd en nog steeds ellende
mensen stap dus niet over want slechter als dit bestaat niet

7 de janeiro de 2026

Beste Sabrina,

Dank u wel voor uw review. Het is niet helemaal duidelijk via welke internet verbinding u problemen heeft. Via bekabeld internet moet alles gewoon goed werken. Als het echter gaat om wifi internet dan moet u denken aan een wifi versterker als oplossing. Die halverwege de woning neer te zetten en die dezelfde wifi naam en wifi wachtwoord te geven als ons modem. Normaal moet dit alle wifi problemen oplossen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen. Ons nummer is 020-2055555. Mocht u niet willen bellen, dan hebben wij ook een chatservice.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vaak storingen met de internet

Vaak storingen met de internet, als je aan het gamen bent dan kan je het vergeten, heel vaak lag.

30 de dezembro de 2025

Beste Jackie,

Dank u wel voor uw review. Wat jammer dat u veel last ervaart van storingen. Kan het misschien te maken hebben met uw wifiverbinding? U kunt tips krijgen van onze collega's om dit te verbeteren. Wij zijn bereikbaar via onze klantenservice; zij kunnen u verder helpen! Ons nummer is 020-2055555. Mocht u niet willen bellen, dan hebben wij ook een chatservice. Daarnaast kunt u ons ook een privébericht sturen op een van onze sociale media. Dan zullen we u ook verder helpen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Internet valt om de haverklap weg

Internet valt om de haverklap weg. Meerdere keren per dag. Wifi is nog slechter. Mijn router staat al 13 jaar op dezelfde plaats in de meterkast. Alleen nu met Budget verlies ik 10 keer per dag mijn wifi verbinding.
Zowel met mijn Dell als mijn Lenovo laptop.

29 de dezembro de 2025

Beste Albert,

Dank u wel voor uw review. Wat jammer dat u veel last ervaart van storingen. Dit kan te maken hebben met uw wifiverbinding. U kunt tips krijgen van onze collega's om dit te verbeteren. Wij zijn bereikbaar via onze klantenservice; zij kunnen u verder helpen! Ons nummer is 020-2055555. Mocht u niet willen bellen, dan hebben wij ook een chatservice. Daarnaast kunt u ons ook een privébericht sturen op een van onze sociale media. Dan zullen we u ook verder helpen.

Waardeloze internet. Oplichterij

Wat een waardeloze internet. Sinds ik het heb, heb ik alleen maar storingen. Werkt even paar minuten en dan brandt het oranje lampje weer. Budget energie weigert ook iemand te sturen.

28 de dezembro de 2025

Beste R K,

Bedankt voor de eerlijke review.

Vervelend om te horen dat de diensten niet naar wens werken. Wij doen altijd metingen om te kijken of een probleem in de modem of de lijn zit of niet. Zo niet, dan gaat het vaak om een wifi probleem. Het vervelende hieraan is, is dat wij niet veel kunnen betekenen in zulke gevallen. Als het inkomende signaal goed en stabiel is, en het probleem alleen opgemerkt wordt in het wifi signaal, dan heeft een monteur sturen geen zin. De monteur kan dit namelijk ook niet verhelpen. We kunnen ons de frustratie zeker wel begrijpen in uw situatie. Eventueel zou u kunnen kijken of u een wifi versterker aan kunt schaffen.

Kwaliteit is ver ondermaats

Een jaar na het in gebruik nemen van Budget Internet schrijf ik deze review, dus ik heb wel wat ervaring met dit bedrijf. Door weinig inkomen heb ik voor deze oplossing gekozen, in de toekomst verbetert mijn inkomen weer en zodra dat mogelijk is zeg ik het abonnement op. Heel soms valt de WIFI overdag uit maar 's avonds hapert het echt. Soms valt het wel 8 tot 10 keer weg en hoe meer je na 12 uur komt hoe erger het wordt. Na 12 uur is het weer redelijk normaal, maar probeer geen live evenement te kijken 's avonds want er zijn constant onderbrekingen. Aan budget mobiel als jullie reageren op deze review met dat ik contact met jullie moet opnemen, dat gaat niet gebeuren daar ik al meerdere malen contact met uw bedrijf heb gehad en het probleem van het uitvallen daarmee NIET werd / wordt opgelost. Ik adviseer iedereen die overweegt om bij Budget een abonnement af te nemen, als het financieel even kan zoek dan een andere provider. Want voor dit bedrijf geldt echt GOEDkoop = DUURkoop.

28 de dezembro de 2025

Beste Ron,

Bedankt voor uw eerlijke review. Vervelend om te horen dat uw diensten niet naar wens werken. Wat mij opvalt is dat u aangeeft dat de diensten niet goed werken in de avond. Het kan zijn dat u problemen met de verbinding ervaart omdat teveel apparaten tegelijk verbonden zijn met het internet. Ook als uw buren massaal wifi gebruiken, kunnen deze wifi netwerk storing op elkaar veroorzaken. Hoe graag wij dit ook zouden willen, kunnen wij hier geen oplossing voor bieden.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slecht bedrijf al de hele dag geen…

Slecht bedrijf al de hele dag geen internet en de klantenservice is tot 29 dec niet bereikbaar echt hier geen abonnement afsluiten zijn oplichters al sinds ik het abonnement bij ze heb afgesloten heb heb ik spijt en wacht ik tot ik over kan stappen echt ik raad budget mobiel ten zeerste af wou dat ik bij kpn zat😭😭😭

25 de dezembro de 2025

Beste Ischa,

Bedankt voor uw eerlijke review.

We kunnen ons goed voorstellen dat het frustrerend is dat u ons niet heeft kunnen bereiken tijdens kerst, en in het weekend. Wij hebben ervoor gekozen dat onze medewerkers ook kerst kunnen doorbrengen met hun naasten, zoals wij dat allemaal willen. Hierdoor komt het dat wij tijdens de feestdagen minder goed bereikbaar waren. Onze excuses voor het ongemak.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nu al spijt eerste factuur zijn ze…

VNu al spijt eerste factuur zijn ze supersnel mee op 23-12-2025 pas op het net De telefoon doet niks hardstikke dood Contact krijg ik niet wel een hersenloze .....robot NIET ASN BEGINNEN OVERSLAAN
RUUD Boon
Op instagram zit ik niet op facebook zijn jullie niet te vinden mailen kan ook niet zit al ruim drie weken zonder telefoon die is wel medisch noodzakelijk Tjonge budget waardeloos een hersenloze robot die niks weet klantenservice onbereikbaar

24 de dezembro de 2025

Beste Ruud,

Bedankt voor uw eerlijke review.

Het kan tot 3 dagen na activatie van het contract duren voordat de vaste telefoon het doet. We kunnen ons voorstellen dat het bij u overkwam alsof de telefoon helemaal niet zou gaan werken. Mocht uw vaste telefoon nog steeds niet werken? Zou u ons dan een privébericht willen sturen op Facebook of Instagram? Dan kijken we even met u mee!

Zeer slechte klantenservice

Zeer slechte klantenservice. Lange wachttijden voor je geholpen word. Slechte kwaliteit internet. Sluit hier geen abonnementen af want dit is je geld niet waard. Modem kapot ? Kun je een nieuwe krijgen maar moet je die betalen. Nog bij geen enkele provider meegemaakt dat je iets moet betalen als iets stuk is. Dat noemen ze normaal gewoon service. ze scoren niet voor niets een 1.9. Zodra wij weg kunnen gaan we meteen bij hun weg. En lees vooral alle reviews want die liegen er echt niet om.

22 de dezembro de 2025

Beste Saphira,

Bedankt voor uw eerlijke review.

Wanneer een modem daadwerkelijk kapot blijkt te zijn, dan zal deze kosteloos worden vervangen (mits de oude wordt teruggestuurd). In de praktijk zien wij vaak dat het modem niet stuk is, maar dat er een ander probleem is. Daarom kiezen wij ervoor om niet altijd meteen een nieuw modem te sturen, zonder dat er verder onderzoek is gedaan. Dit doen wij zodat onze klanten niet onnodig langer wachten op een oplossing.

Als uw modem echt stuk is, zou u ons dan een bericht willen sturen op Instagram of Facebook? Dan kijken we even mee of wij iets kunnen betekenen voor u.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tv kijken is al tijdje een drama

Tv kijken is al tijdje een drama, al zijn er ook periodes dat er geen storingen zijn. Klantenservice te bereiken tot 17.00uur, heel onhandig.
Ik ga overstappen.

20 de dezembro de 2025

Beste Klein Holte,

Een storing op de televisie is niet prettig en wij willen daarom graag met u kijken waar het probleem ligt! We moeten dan kijken naar de foutcode (als deze er is), de bekabeling en de ouderdom hiervan, de aansluiting naar het modem toe en de reden van de storing. Daarnaast is het belangrijk om vast te stellen of de storing alleen van het televisiekastje komt, of dat u hier qua internet ook last van heeft. Ook hebben wij de ITV app, waarmee u zonder televisiekastje kan kijken. Dit kan handig zijn in de periode dat wij de storing aanpakken en oplossen.

Zou u contact met ons op willen nemen? Dan kijken wij graag met u mee!

Budget Internet
Webcare

Gewoon troep mensen

Gewoon troep mensen. Niet aan beginnen. Heb voor 1 jaar thuis internet genomen. Bijna iedere week internet storing. Geen bereik geen wifi. Ben blij dat de jaar voorbij is weer terug naar odido. NIET AAN BEGINNEN.

1 de dezembro de 2025

Beste Zapp tv,

Heeft u al contact met ons opgenomen om het probleem te melden? Wij kunnen namelijk in onze systemen testen afleggen om te kijken waar de storing vandaan komt en om deze vervolgens op te lossen. Dit kan dan liggen aan een haperend aansluitpunt, instellingen in het modem of de snelheid van het internet. Wanneer u geen bereik heeft met uw wifi, kijken wij al snel naar de instellingen van het modem. Deze kunnen wij dan vervolgens op maat instellen om de wifi naar wens te laten werken.

Daarnaast is onze vraag of u hier bekabeld ook last van heeft. Wij hopen dat u contact met ons op kan nemen. Op deze manier kunnen wij u gerichter helpen. Dit kan op 020-2055555 of per mail naar klanten@budgetinternet.nl.

Budget Internet
Webcare

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.