Ford-dealer Hedin Automotive Avaliações

3.399
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een topservice bij Hedin Automotive Den Haag! We zagen onze gewenste occasion op de website en konden gelukkig direct langskomen. De showroom ziet er prachtig en verzorgd uit. We zijn echt uitstek... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bedrijf komt afspraken na. Stemt vooraf af over de eventuele extra kosten, je komt achteraf niet voor verassingen te staan. Communicatie via worklow in sms, je bent dus constant op de hoogte. Bovendie... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik kom al jaren bij deze Ford vestiging van Hedin Automotive. Prima en vriendelijke serviceafdeling. Voor aanvang van de werkzaamheden belt men netjes met een prijsopgave en op welk tijdstip de auto w... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We waren op een maandagmiddag naar Hedin gegaan. Daar was een aardige meneer die ons hielp en al snel aangaf dat hij normaal daar niet werkte. we hebben met een auto gereden en een lease deal aangegaa... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Concessionária Ford
  2. Oficina de Automóveis
  3. Concessionária
  4. Serviço de Motorista

Sobre Ford-dealer Hedin Automotive

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

3 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

(3.399)

1.086 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Top service…

Wegens een kapotte motor beschermplaat onder, een afspraak gemaakt om deze te laten vervangen. Ik kon er op wachten en binnen een half uur was het al hersteld. Voordat je van je bakkie koffie genoten heb was de auto al weer gereed. Goede service en ik kom er al jaren voor onderhoud van mijn auto.

Beste meneer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat de vervanging van de motorbeschermplaat zo snel en efficiënt is verlopen. We waarderen het enorm dat je al jarenlang voor het onderhoud van uw auto op ons vertrouwt. We zijn blij dat we je zo snel weer op weg konden helpen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prettig ontvangst en uitgebreide…

Prettig ontvangst en uitgebreide informatie over de werkzaamheden.
Vriendelijk en behulpzaam .

Beste heer/mevrouw,

Fijn om te horen dat je prettig bent ontvangen en uitgebreide informatie hebt gekregen over de werkzaamheden. We zijn blij met je positieve feedback.

Heel fijne contact gehad

13 de agosto de 2026

Beste Andy,

We zijn blij te horen dat je zo'n fijn contact met ons heeft gehad. Bedankt voor jouw positieve feedback.

door de super goede service

door de super goede service

Beste meneer/mevrouw,

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Dank je wel voor de mooie woorden en de positieve feedback.

Tevreden als altijd!

Beste meneer/mevrouw Beekman,

Wat fijn om te horen dat je zoals vanzelfsprekend tevreden bent, We zijn blij met zulke goede feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Je wordt zeer snel en correct geholpen

Je wordt zeer snel en correct geholpen, door vriendelijk personeel.

29 de julho de 2026

Beste meneer/mevrouw Groenendijk,

Wat fijn om te horen dat je snel en correct bent geholpen door ons vriendelijke personeel. Dank voor de mooie woorden.

Prima contact.

Ik heb alleen maar goede ervaringen met uw bedrijf.
Mijn Ford-Fiesta bevalt nog steeds prima en de regelmatige checks worden tot grote tevredenheid uitgevoerd. De contacten met de balie zijn altijd erg prettig. Tijdens het wachten bij de uitvoering smaakt de koffie heel goed.

Beste Lita,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over jouw Ford-Fiesta en onze service. We zijn blij dat de checks naar wens worden uitgevoerd en dat je het contact met onze balie als prettig ervaart. En natuurlijk smaakt de koffie altijd goed tijdens het wachten.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Alles netjes en op tijd verlopen en…

Alles netjes en op tijd verlopen en auto gewassen prima service

Beste meneer/mevrouw van Hoorn,

Fijn om te horen dat alles netjes en op tijd is verlopen en dat de auto gewassen is. Dank voor de review.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

2de onderhoudsbeurt en wederom een…

2de onderhoudsbeurt en wederom een prima service en een goede estimate wanneer de auto klaar zou zijn omdat ik erop bleef wachten...

Beste Marco,

Wat fijn om te horen dat je wederom tevreden bent over onze service en de duidelijke communicatie over de wachttijd. We waarderen de feedback enorm.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Good at communication and service.

Good at communication and service.

Unreasonably expensive!
First service is advertised at 30.000km but my car needed at 16.000 even if I drove 7000km on highway

Dear sir/madam,

Thanks for your feedback on our communication and service. We are happy to hear that everything was good at that point. We are sorry to hear you weren't happy with the costs. Maintenance should be done once a year or every somewhat kilometers which ever one you reach first. We do our best to keep your car in the best condition.

Kind regards,
Stephan from Hedin Automotive

Vriendelijke ontvangst

Ik had een afspraak om naar een Ford Kuga te komen kijken. Vriendelijke ontvangst door de verkoper en de auto waar ik voor kwam stond keurig klaar. Mooie ruime showroom. Betreffende auto gekocht en bij aflevering stonde hij in de showroom met een mooie strik er op. Al met al een prettige ervaring

Beste Ekke,

Wat fijn om te horen dat je zo'n prettige ervaring hebt gehad bij ons. Het is geweldig om te lezen dat de Ford Kuga keurig voor je klaarstond en dat je tevreden bent met de aankoop. We wensen je veel rijplezier met de nieuwe auto.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

vriendelijk personeel en reparatie…

vriendelijk personeel en reparatie netjes uitgevoerd.

Beste Frank,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel en wat fijn dat de reparatie netjes is uitgevoerd. Dank voor de review.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

lastige reparatie airco

het goede was dat ik vrij snel terecht kon met de klacht van de auto, airco werkte niet optimaal.
Het minder goede was weinig tot geen communicatie en dat de auto bij elkaar 6 weken niet te gebruiken was. dat had niet erg geweest als ik op de hoogte gehouden werd met de status.
Ik heb zelf elke week moeten vragen of de auto al gereed was en hoe lang de reparatie nog zou gaan duren. Alle begrip voor onderdelen die niet of slecht te leveren waren maar ook hierover pas uitleg als ikzelf contact opnam.
Ook werd niet aan het einde aangegeven dat ik de auto op een andere locatie moest halen en dat de leen auto daar weer ingeleverd moest worden.

20 de julho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vooraf telefonisch overleg over…

Vooraf telefonisch overleg over meerwerk en de bijkomende kosten; achteraf ook nog toelichting op de rekening.

Beste Astrid,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie. Dank voor de review.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij zijn netjes en correct geholpen…

Wij zijn netjes en correct geholpen tijdens ons bezoek aan de garage

Beste meneer/mevrouw Kruijt,

Fijn om te horen dat je netjes en correct bent geholpen, wij helpen je graag. Dank voor de review.

Altijd prettig geholpen

Beste meneer/mevrouw van Beukering,

Fijn om te horen dat je altijd prettig wordt geholpen, we helpen je graag. Dank voor de review.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Chagerijnige medewerker kon niet eens…

Chagerijnige medewerker kon niet eens netjes vertellen waar de vervangende vervoer stond moest het hele terrein aflopen daarvoor.

Beste meneer/mevroyw Wielzen,

Het spijt ons te horen dat de medewerker je niet goed heeft geholpen met het vinden van vervangend vervoer. We nemen de feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ruim meer dan veertig jaar tevredenheid!

Ik schat in dat ik inmiddels ruim veertig jaar klant ben bij Ford Zoetermeer, al meerdere naamsveranderingen heb meegemaakt, maar de service en klantvriendelijkheid is altijd goed gebleven!

Beste,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en klantvriendelijkheid. Wij hopen dat je nog heel wat jaartjes bij ons klant blijft. Dank voor de review en de mooie woorden.