Ford-dealer Hedin Automotive Avaliações

3.402
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een topservice bij Hedin Automotive Den Haag! We zagen onze gewenste occasion op de website en konden gelukkig direct langskomen. De showroom ziet er prachtig en verzorgd uit. We zijn echt uitstek... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bedrijf komt afspraken na. Stemt vooraf af over de eventuele extra kosten, je komt achteraf niet voor verassingen te staan. Communicatie via worklow in sms, je bent dus constant op de hoogte. Bovendie... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik kom al jaren bij deze Ford vestiging van Hedin Automotive. Prima en vriendelijke serviceafdeling. Voor aanvang van de werkzaamheden belt men netjes met een prijsopgave en op welk tijdstip de auto w... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We waren op een maandagmiddag naar Hedin gegaan. Daar was een aardige meneer die ons hielp en al snel aangaf dat hij normaal daar niet werkte. we hebben met een auto gereden en een lease deal aangegaa... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Concessionária Ford
  2. Oficina de Automóveis
  3. Concessionária
  4. Serviço de Motorista

Sobre Ford-dealer Hedin Automotive

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

3 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(3.402)

1.096 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Altijd prettig geholpen

Beste meneer/mevrouw van Beukering,

Fijn om te horen dat je altijd prettig wordt geholpen, we helpen je graag. Dank voor de review.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Chagerijnige medewerker kon niet eens…

Chagerijnige medewerker kon niet eens netjes vertellen waar de vervangende vervoer stond moest het hele terrein aflopen daarvoor.

Beste meneer/mevroyw Wielzen,

Het spijt ons te horen dat de medewerker je niet goed heeft geholpen met het vinden van vervangend vervoer. We nemen de feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren.

Stephan van Hedin Automotive

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ruim meer dan veertig jaar tevredenheid!

Ik schat in dat ik inmiddels ruim veertig jaar klant ben bij Ford Zoetermeer, al meerdere naamsveranderingen heb meegemaakt, maar de service en klantvriendelijkheid is altijd goed gebleven!

Beste,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en klantvriendelijkheid. Wij hopen dat je nog heel wat jaartjes bij ons klant blijft. Dank voor de review en de mooie woorden.

Aanbevolen

Vriendelijke ontvangst
Inspectie verliep snel maar zorgvuldig duidelijke uitleg

Beste,

Wat fijn dat je vriendelijk bent ontvangen en dat je een duidelijke uitleg had gekregen. Dank voor de review.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik heb rondom de remmen van mijn bus…

Ik heb rondom de remmen van mijn bus laten vervangen. Nadat ik hem heb opgehaald, hoorde ik een vreemd geluid. Ik heb direct teruggebeld, en de andere dag kon ik direct terecht. Er is naar gekeken, en het zou opgelost moeten zijn, maar helaas is dit niet zo. Nu moet ik weer een afspraak maken om het na te laten kijken, iets wat me totaal niet uitkomt i.v.m. mijn werk. Ik snap dat er iets fout kan gaan, maar bij een 2e keer zou het toch opgelost moeten zijn. Ik moet als kleine zelfstandige nu weer een paar uur vrij maken om ernaar te laten kijken. Heel jammer.

Beste meneer/mevrouw Heijsteeg

We begrijpen uw frustratie volledig dat het probleem met de remmen van jouw bus na de eerste controle nog niet is opgelost. Het spijt ons dat je hierdoor opnieuw tijd moet vrijmaken, wat als zelfstandige extra lastig is. We waarderen het dat je ons direct heeft teruggebeld en dat je ons de kans geeft dit alsnog naar tevredenheid op te lossen.

Stephan van Hedin Automotive

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

fijne bedrijf voel je je nog klant ipv…

fijne bedrijf voel je je nog klant ipv een nummer.Altijd vriendelijk en behulpzaam denken mee. Goede service

Beste Esther,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons en dat je tevreden bent over ons personeel en service. Dank voor de review.

Duidelijke afspraak

Duidelijke afspraak, goed onderhoud, adequate terugroep actie, plezierige ontvangst.

Beste,

Fijn om te horen dat er duidelijke afspraken zijn gemaakt, je tevreden bent over de werkzaamheden en dat je goed bent ontvangen. Dank voor de review.

Direct geholpen

Direct geholpen met onze lekke band.
Heel fijn.

Beste Lilian,

Wat fijn dat je direct bent geholpen met je lekke band. Dank voor de review.

Correct en netjes geholpen

Correct en netjes geholpen

Beste Joop,

Fijn om te horen dat je correct en netjes bent geholpen. Dank voor de review.

Snelle actie

Ik zat in een situatie waarin ik snel hulp nodig had en kreeg die hulp snel.

24 de julho de 2026

Beste Rishma,

Fijn om te horen dat je snel hulp had gekregen. Dank voor de review.

Netjes en snel geholpen

Netjes en snel geholpen

Beste Marcel,

Fijn om te horen dat je netjes en snel bent geholpen. Dank voor de review.

het was allemaal prima

Beste meneer/mevrouw van t Eind,

Fijn om te horen dat alles prima was. Dank voor de review.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Je moet 10 minuten van tevoren aanwezig…

Je moet 10 minuten van tevoren aanwezig zijn, 07:50 was ik er en als de auto dan 08:20 de garage wordt ingereden, vindt ik dat best lang

Beste meneer/mevrouw Ooyendijk,

Dank voor de review. Ik heb de review naar de vestiging doorgestuurd en wij gaan dit intern bespreken.

prima service

gewoon goed onderhoud gedaan en fijn personeel.

23 de julho de 2026

Beste René,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel en onze werkzaamheden. Dank voor de review.

Beste meneer Ruiter,

Fijn om te horen dat je een duidelijke uitleg hebt gekregen bij de terugroep actie. Dank voor de review.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Wat de garage betreft altijd goede…

Wat de garage betreft altijd goede ervaring.
Alleen....nu te woord te worden gestaan door een computerstem ( zeer irritant) .. is minder.
Omdat je na de bevestiging van je afspraak geen vraag meer kan stellen over bijvoorbeeld de te maken kosten en service kwam het bedrag €200.00 meer uit dan gepland.
Bij navraag was hier niets meer aan te doen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

IK werd goed geholpen ook zonder…

IK werd goed geholpen ook zonder afspraak. Helaas was dit de derde keer dat ik dezelfde storing kreeg.

6 de agosto de 2026

Beste meneer/mevrouw Verweij,

Fijn om te horen dat je zonder afspraak goed werd geholpen. Dank voor de review.

correcte ontvangst aan balie

correcte ontvangst aan balie
goed personeel en klantgericht

4 de agosto de 2026

Beste meneer/mevrouw Fritzsche,

Wat fijn dat je goed bent ontvangen en dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review.